Noutăți și comunicate

Trupa Poets of the Fall va incepe a treia parte a turneului 20th Anniversary Tour

30 octombrie 2023
Trupa Poets of the Fall va incepe a treia parte a turneului 20th Anniversary Tour
Saptamana viitoare, Poets Of The Fall va incepe a treia parte a turneului pe care trupa il va sustine in Europa, cu ocazia aniversarii a 20 de ani activitate. Concertele trupei finlandeze fac parte din turneul "Poets of the Fall - 20th Anniversary Tour ".
Dupa ce primele 2 parti ale turneului au ajuns in orase pecum Praga, Budapesta, Varsovia, Stockholm sau Amsterdam, a treia etapa va cuprinde orase din Franta, UK si Finlanda:
Detalii despre bilete pot fi gasite pe site-ul oficial Poets of the Fall.
A fost în urmă cu exact două decenii când s-a născut ideea Poets of the Fall și iată-ne acum: inca facem muzică și amintiri, iubim ceea ce facem și pe toți cei care ne susțin, și nu am vrea sa fie nimic diferit. Suntem atât de norocoși să vă avem pe toți!
a declarat trupa.

2. Poets of the Fall va incepe a treia parte a turneului 20th Anniversary TourGrupul Poets of the Fall a luat nastere in aprilie 2023, fiind format de catre Marko Saaresto (voce), Olli Tukiainen (chitară) si Markus "Captain" Kaarlonen (clape). Trupa incorporeaza elemente de pop, rock, metal și industrial in piesele sale.

Primul single al trupei, Late Goodbye, a fost compus pentru celebrul joc Max Payne 2: The Fall of Max Payne, iar mai tarziu a fost inclus si pe primul material discografic, Sign of Life, lansat prin casa de discuri proprie, Insomniac. De atunci trupa a cunoscut o crestere constanta in popularitate, fiind recunoscuta la nivel international. https://www.youtube.com/watch?v=SWLReEoxjFk

Pana in prezent, cele 10 albume de studio ale trupei le-au adus numeroase premii, printre care Premiul Emma pentru Cel Mai Bun Debutant al Anului in 2005, urmate de premiile Cel Mai Bun Album de Debut al Anului si Premiul MTV Europe Music Awards pentru Cea Mai Buna Trupa Finlandeza in 2006.

De-a lungul timpului trupa si-a dezvoltat si un alter-ego, Old Gods of Asgard, care exista in universul seriilor de jocuri Remedy Entertaiment: Alan Wake si Control.


Evenimente recomandate

Top