Noutăți și comunicate

9.7 Richter a lansat noul single ”Post-Mortem” insotit de un videoclip

19 ianuarie 2024
9.7 Richter a lansat noul single ”Post-Mortem” insotit de un videoclip
După ani de așteptări, trupa 9.7 RICHTER revine în forță cu un nou single: "Post-Mortem ". Cu un titlu sugestiv, care simbolizează atât trăirile prin care trec zi de zi unii oameni, revoltele sufletești împotriva anumitor norme ale societății, cât și renașterea trupei după o perioadă de pauză, piesa dictează direcția modernă, adusă la zi, spre care se îndreaptă sound-ul 9.7 RICHTER.

Single-ul "Post-Mortem" a fost compus, mixat și produs la Sound Symmetry Studio, în colaborare cu producătorul grec Bob Katsionis (ex-Firewind), și este disponibil pe toate platformele de streaming: https://97RICHTER.lnk.to/Post-Mortem.

"Post-Mortem" beneficiază și de un videoclip spectaculos, realizat în colaborare cu băieții minunați de la WorkHorse, regizat de Dan Petru și produs de Florin Ivan: https://www.youtube.com/watch?v=hAtwe1-kJ50
Noul single "Post-Mortem" va fi interpretat live în concertul pe care 9.7 RICHTER îl va susține pe 27 ianuarie 2024, în clubul Quantic din București, în cadrul evenimentului "MOISE - 5 Years Anniversary & 9.7 RICHTER | Tragic | Green Prophet". Mai multe detalii aici sau pe facebook: https://www.facebook.com/events/263614970025110

9.7 RICHTER rămâne una dintre puținele promotoare ale genului heavy metal modern din România, cu o abordare diversificată, un sunet adus la zi și influențe atât clasice, cât și contemporane. Discul GROUND ZERO, lansat sub egida Universal Music România, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea publicului și presei de specialitate, fiind ales Albumul Anului la premiile Maximum Rock Awards 2014. De-a lungul anilor, 9.7 RICHTER a împărțit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului internațional: Judas Priest, Accept, Scorpions, Helloween, Testament, Battle Beast și Tim "Ripper" Owens.

9.7 RICHTER înseamnă:
  • Cosmin Aioniță - voce
  • Adrian "Sinner" Rus - chitară
  • Lucian "Trigger" Gruia - chitară
  • Ovidiu Cristea - bass
  • Alex "Gomez" Dăscăloiu - tobe
Contact 9.7 RICHTER:
https://www.facebook.com/97richterband/
https://www.youtube.com/@97RICHTER
https://www.instagram.com/97richterband

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top