Noutăți și comunicate

Metal fara frontiere cu IL PASARO & DARK FUSION maine in clubul MOJO

10 aprilie 2013
Metal fara frontiere cu IL PASARO & DARK FUSION maine in clubul MOJO
Cu doar o zi înaintea concertului din clubul Mojo, DARK FUSION e gata de acțiune. Florin, solisutul trupei spune: "vă așteptăm joi în Mojo Brit Room pentru o porție de metal fără frontiere! Suntem onorați să împărțim scena cu formația Il Pasaro, va fi o seară specială, în care metalul va fuziona cu mirajul noptii bucureștene !"

http://www.youtube.com/watch?v=xNKfiCSSjuI

DARK FUSION a luat ființă la începutul anului 2010 și a susținut numeroase concerte, în România și Ungaria. În toamna anului 2012 trupa a lansat primului album, "InFusion", ce exprimă o fuziune între death metal și industrial.



Åži bulgarii de la IL PASARO au transmis un mesaj publicului din România: "suntem foarte încâtați să cântăm în România și abia așteptăm să ajungem în țara voastră, unde am auzit că publicul este unul cu totul special. Pentru seara de 11 aprilie am pregătit un program ce reflectă actuala noastră viziune muzicală: un show heavy fără compromis, care vă va zdruncina mintea și vă va acapara gândurile."

IL PASARO, nume cunoscut al scenei metal din Bulgaria va concerta în premierăla București, pe 11 aprilie în Club Mojo. IL PASARO va aduce pe scena din Mojo un sound solid, pigmentat de influnețe thrash, hardcore, sludge și progressive.

Trupa a luat ființă în 2009 și a intrat rapid în circuitul evenimentelor metal din Bulgaria, grație unei prestații live pline de vigoare. IL PASARO a cântat la festivaluri importante din țara vecină (Berkstock 2012, The Next Generation Rock 2011, Biker Weeks etc.), iar discografia bandului include 3 materiale, disponibile pe SoundCloud și Reverbnation. După EP-ul Torment Days  (2012) trupa plănuiește lansarea unui nou material full length, în acest an.

http://youtu.be/wGLhEbsni3M



Concertul din 11 aprilie va însemna o incursiune în zona sonorităților fresh și abordărilor curajoase.
Intrare: 15 lei
Acces: 19.30


Evenimente recomandate

Top