Noutăți și comunicate

Def Leppard confirmati la HellFest 2013

15 februarie 2013
Def Leppard confirmati la HellFest 2013
Organizatorii HellFest, anunta ca Def Leppard vor revenii in Franta pe 21 iunie 2013 ca si headlineri ai primei zile a festivalului, acest eveniment fiind primul concert Def Leppard in Franta dupa o asteptare de aproape 17 ani!

Cu mai multe de 100 de milioane de albume vandute in toate lumea si doua premii Diamond, Def Lepperd sunt una din cele 5 formatii care au reusit sa vanda in America, doua albume consecutive, in mai mult de 10 milioane de exemplare. Celelalte formatii care au reusit aceasta performanta fiind The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd si Van Halen.

Def Leppard ii are in componenta pe - Joe Elliott (voce), Phil Collen (chitara), Rick "Sav" Savage (bass), Vivian Campbell (chitara) si Rick Allen (tobe) - care reusesc in continuare sa fie recunoscuti impreuna ca fiind una dintre cele mai importante forte in muzica rock. Pe parcursul carierei lor, Def Leppard au produs o serie de albume revolutionare care au devenit puncte de referinta pentru iubitorii de muzica si pentru mii de formatii tinere cu mari ambitii.

"Show-urile lor sunt in continuare spectaculoase si pline de legendare imnuri ale muzicii rock, probabil aceste fiind principalul motiv pentru care reusesc in continuare sa adune zeci de mii de fanii laolalta." ne asigura organizatorii HellFest!

Anuntul vine ca si o mare surpriza pentru fanii Francezi intrucat formatia nu avea planuit nici un turneu European in 2013, oferindu-le astfel fanilor sansa unica de a se bucura de show-ul "Hysteria & More" pe care cei de la Def Leppard il sustin in aceasta primavara la Hard Rock Hotel & Casino din Las Vegas, Nevada.

La HellFest, Def Leppard vor canta in prima seara pe scena principala alaturi de Whitesnake, Europe, Twisted Sister, Saxon si Helloween.

Ca si in editile precedente si in acet an, HellFest se va tine in frumosul oras Clisson pozitionat in vestul Frantei la 35 de km de Nantes si peste 400 km de Paris.

Anul trecut, datorita prezentei a 100.000 de oameni HellFest a devenit al treilea cel mai important eveniment muzical din Franta propunandu-si anul acesta sa stranga mai mult de 120.000 de oameni.

Alaturi de Def Leppard pe scenele HellFest or sa mai urce nume precum Kiss, ZZ Top, Korn, Accept, Volbeat, Bullet for My Valentine si Danzig, acestea fiind doar cateva nume din cele 160 de formatii care sunt programate pe cele 6 scene ale HellFest-ului in perioada 21-23 iunie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top