Noutăți și comunicate

Concert Tess Parks în premieră la București

3 decembrie 2022
Concert Tess Parks în premieră la București
Tess Parks va susține un concert în Club Control din București, sâmbătă, 3 decembrie 2022, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Artista canadiană Tess Parks, cunoscută pentru sound-ul psychedelic rock și pentru colaborările cu Anton Newcombe (The Brian Jonestown Massacre), concertează în premieră la București, in Control Club.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Originară din Toronto, Tess Parks a debutat în 2013 cu Blood Hot, album ce a atras atenția criticilor și i-a conferit statutul de „new queen of cool”. Au urmat două albume în colaborare cu Anton Newcombe, liderul The Brian Jonestown Massacre, peste 70 de cărți de poezie, precum și numeroase turnee internaționale și concerte alături de Ride, The Jesus and Mary Chain sau Dandy Warhols.

Recent, Tess Parks a lansat al doilea album solo, And Those Who Were Seen Dancing (Fuzz Club Records, 2022). Intitulat după un faimos citat din Nietzsche, discul este un mozaic vibrant de ritmuri și armonii psihedelice. „În mintea mea, albumul acesta este ca un șotron: piesele au fost puse laolaltă între 2019 și 2021, la Londra, Toronto și Los Angeles, după o perioadă în care m-am îndepărtat de muzică și m-am axat mai mult pe pictură”, povestește artista de origine canadiană. „În final, lecția pe care am învățat-o este că versurile pot funcționa ca niște vrăji și că nu trebuie să mă opresc din a împărtăși cu ceilalți momente, trăiri, chiar dacă expresia lor nu e perfectă.”

Tess Parks reimagines psychedelia for the present day - Paste Magazine

With heavy doses of Mellotron, downtempo breakbeats, electric piano, fuzzy guitars, family and fortitude, Tess Parks' "And Those Who Were Seen Dancing" demands to be heard and felt - Exclaim!

Occupying a space between reflective, introspective pastel pop and voluminous psych drones, Tess Parks' "And Those Who Were Seen Dancing" is a mesmerizing album, full of textures and layers - Under The Radar

https://www.tessparks.com

Tess Parks – I See Angels (video) : https://youtu.be/Ay_0hfyuTFw
Concertul Tess Parks este organizat de Control Club.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/867678301070903

Biletele, în valoare de 65 de lei, pot fi achiziționate online pe Eventbook.ro ( https://eventbook.ro/music/bilete-tess-parks-control-club ), de la Control Club (Str. Constantin Mille, 4) și din rețeaua partenerilor Eventbook.


Evenimente recomandate

Top