Noutăți și comunicate

Concert Sanctuar si Harakiri in club Manufactura

26 noiembrie 2022
Concert Sanctuar si Harakiri in club Manufactura
Sanctuar și Harakiri vor susține un concert în Club Manufactura din Timișoara, sâmbătă, 26 noiembrie 2022, începând cu ora 20:00.
https://youtu.be/I3HFszYJzNc
Sanctuar este o trupă de Hard&Heavy Metal, înființată în 2004 la Timișoara. Sanctuar susține concerte în toată țara la festivaluri „open air” de rock și de motocicliști, precum și în cluburile și sălile destinate muzicii live și rock ale României. În anul 2007 a fost lansat albumul de debut „Ființe Alese”, la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara. În 2011 trupa lanseaza al doilea album de studio intitulat „30 de Vieți”, iar in octombrie 2018 Sanctuar lansează la Timișoara al 3-lea album al trupei, intitulat „Simfonia Îngerilor”, cu un „bonus track” dedicat în special motocicliștilor. De-a lungul vremii Sanctuar a împărțit scena cu mai toate trupele rock românești, printre care se numără Phoenix, Cargo, Iris, Compact, Trooper, Vita de vie, Altar, Kempes, Zob, Zdob și Zdub, Bucovina, Dirty Shirt, Celelalte Cuvinte, și au deschis show-uri pentru Bonfire (Germania), Tim Owen Ripper (vocal ex-Judas Priest), FireWind (cu Gus G, ex-chitarist Ozzy Osbourne).

Line-up: Claudiu Rugăciune - voce/chitară, Florin Rugăciune - bas/backing vocal, Cristi Nicolici – tobe și Borzasi Levente - chitară/backing vocal.
https://www.youtube.com/watch?v=2viznVNcMUc
Harakiri este o trupă de punk/noise rock din Atena, Grecia, care explorează sunetul prin improvizații constructive și deconstructive amestecate cu doze mari de zgomot și rock and roll convențional.

Accesul la concertul din Manufactura costă 40 de lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.


Evenimente recomandate

Top