Noutăți și comunicate

Concert Proconsul in Hard Rock Cafe

5 aprilie 2013
Concert Proconsul in Hard Rock Cafe
Vineri, 5 aprilie 2013, incepand cu ora 22:00, sunteti invitati in Hard Rock Cafe la un concert Proconsul.

Proconsul revine pe scena Hard Rock Cafe din Bucuresti, vineri, 5 aprilie 2013, ora 22:00, intr-un concert live de exceptie, primul pe care rockerii il vor sustine dupa lansarea noului album - "No matter what".

In 2013, de Ziua Indragostitilor, Proconsul a lansat cel mai recent single - "No matter what", o piesa ce vine cu un nou sound si marcheaza o schimbare de stil pentru trupa, fiind realizat în colaborare cu trupa El Proyecto. Totodată, "No matter what" dă și numele noului album Proconsul, ce va fi lansat la începutul lunii aprilie a.c., materialul discografic urmând să conțină 11 piese noi, 1 cover inedit și colaborări surpriza.

Pe langa noul album, Proconsul aduce publicului prezent la concertul din Hard Rock Cafe hiturile care au consacrat-o si au inscris-o in istoria muzicii romanesti ca una dintre cele mai indragite si apreciate trupe pop-rock romanesti ("Cerul", "Pentru tine", "Mi-ai luat inima", "Zbor" sau "Nu mi-e bine fara pentru tine").

Pretul biletelor de intrare difera in functie de categorie:

-Categoria I - 60 lei - loc la masa in fata scenei
-Categoria II - 50 lei - loc la masa in sala

Biletele sunt disponibile pe http://www.myticket.ro, http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, reteaua de outlet-uri Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu din Bucuresti si la Hard Rock Cafe. Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, la nr. 021 2066261.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top