Noutăți și comunicate

Concert Micul Paris si Puiu Cretu in club MoJo BritRoom

26 octombrie 2010
Concert Micul Paris si Puiu Cretu in club MoJo BritRoom
Marti, 26 octombrie 2010, e-Folk Events in colaborare cu clubul burestean Mojo Brit Room va invita la o noua seara de poveste incepand cu ora 20:30. De acesta data cei ce va vor povestii despre folk, rock si blues sunt deja binecunoscuta trupa Micul Paris.

Pretul unui bilet este de 10 lei si resprectiv 7 lei pentru elevi si studenti. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.
Pentru contact & rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496

Despre trupa Micul Paris putem spune ca a luat fiinta intr-un club bucurestean in urma cu un an si de atunci incepand concertele lor aduc in fata publicului si a fanilor o explozie de sunet si culoare.
Din component trupei fac parte: Onu Pavelescu -chitara si voce, Adi Sebe - chitara si voce, Radu Cartianu - chitara bass si Marius Vintila - tobe.

Invitat special al trupei Micul Paris va fi Puiu Cretu.
Pentru mai multe detalii despre trupa Micul Paris: www.rockband.ro

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro


Evenimente recomandate

Top