Noutăți și comunicate

Concert Gramofone in club The Trumpets din Iasi

15 ianuarie 2022
Concert Gramofone in club The Trumpets din Iasi
Gramofone va susține un concert în Club The Trumpets din Iași, sâmbătă, 15 ianuarie 2022, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Gramofone este o formație de funk din București, care face parte din comunitatea de trupe indie Stray Lights. Pe 15 ianuarie 2022 ajung pentru prima oară la club The Trumpets.
Povestea Gramofone începe în vara anului 2013, cu câteva experimente instrumentale adunate într-un EP numit “Intervention”.
Cu timpul, experimentele au luat forme mai complexe și mai îndrăznețe. Așa s-a conturat albumul “Confessions from the Belly of the Beast”, un discurs muzical ce pune sub lupă aspecte universale ale societății moderne, inspirate din realitatea prezentă, dar și dintr-un univers distopic.
Cu toții ne-am confruntat la un moment dat cu: dorința de integrare, contrabalansată de teama de a fi uniformizați, impactul mass-media, munca depusă mecanic și fără scop, indiferența guvernanților, singurătatea, nostalgia copilăriei și, nu în ultimul rând, realizarea că deținem, cel puțin parțial, controlul asupra propriilor noastre vieți – “I’m smart and I’m in control”.
Astăzi, Gramofone înseamnă:
  • Paul Drăgușin (clape & voce)
  • Vlad Dumitrescu (chitara & voce)
  • Radu Camburu (bass)
  • Cristi Nicoară (tobe).


Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore. Pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, este nevoie ca acest fapt să fie dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).
Pentru a avea acces la acest eveniment, vă rugăm să aveți aceste documente fie printate, fie pe telefon.


Evenimente recomandate

Top