Noutăți și comunicate

Concert Faun la Cluj-Napoca si la Bucuresti

3 - 4 decembrie 2024
Concert Faun la Cluj-Napoca si la Bucuresti
Trupa FAUN va sustine 2 concerte in Romania, in luna decembrie. Astfel, FAUN va urca pe scena din /FORM Space din Cluj-Napoca pe 3 decembrie 2024, si pe scena din Quantic (Bucuresti) pe 4 decembrie 2024. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe 26 aprilie la ora 10:00, pe site-ul iabilet.ro.

Faun vin din Germania, avand o activitate ce incepe inca din 1998, pana in prezent lansand 12 materiale de studio. Abordeaza o combinatie de pagan/medieval folk cu influente variate de neo-folk sau chiar darkwave, influente ce adauga o nota contemporana muzicii lor.

Versurile pieselor semnate de Faun sunt scrise intr-o multitudine de limbi, de la germana la latina, islandeza veche sau maghiara. Pe langa creatiile proprii, pentru a scrie versuri, Faun se inspira si din texte scrise in perioada Evului Mediu, precum Carmina Burana, manuscris de poeme din secolele XI-XII; Poetic Edda, colectie de poeme narative nordice de secol XIII sau Jenaer Liederhandschrift, manuscris de versuri si melodii de secol XIV din zona germana.

In plus, pentru a da autenticitate pieselor, Faun foloseste o varietate de instrumente printre care hurdy-gurdy, cimpoi, nyckelharpa, flaut si nu numai.

Trupa a declarat ca in acest turneu vor canta in special piese de pe cel mai nou album al lor "Pagan " dar si piese de pe alte albume iubite de public pentru a oferi o experienta paganfolk autentica fanilor.

Cu peste 1000 de concerte in jurul lumii, 11 albume dar si doua DVD-uri, FAUN au avut in topurile germane locuri fruntase cu "Pagan", "Midgard" sau "Luna", albume ce au ajuns platinum sau gold datorita vanzarilor foarte bune.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
- Primele 200: 105 lei
- Urmatoarele 200: 125 lei
- In presale: 135
- La acces: 150 lei

La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Un eveniment METALHEAD
Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top