Noutăți și comunicate

Concert Diabolical, Machiavellian God, Sodomisery si Ungoliath in Quantic Club

17 iunie 2023
Concert Diabolical, Machiavellian God, Sodomisery si Ungoliath in Quantic Club
Diabolical, Machiavellian God, Sodomisery și Ungoliath vor susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 17 iunie 2023. Din pacate trupa dinumbra nu va mai canta la acest eveniment.


Informații despre eveniment

Final Step Productions prezinta un eveniment special alaturi de Diabolical (SE), DinUmbra (RO), Machiavellian God (RO) si Sodomisery (SE) in clubul Quantic, pe 17.06.2023! Vor urma mai multe suprize in legatura cu acest eveniment!
Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro si au urmatoarele preturi:
  • 60 RON - presale pana pe 16.06.2023
  • 80 RON - la acces si online pe 17.06.2023
Diabolical este o formatie Blackened Death Metal infiintata in anul 1996 in nordul Suediei. Ultimul album al trupei, “Eclipse” (aparut in 2019) este de o maiestrie muzicala pe care foarte putine trupe contemporane, din aria metalica, au reusit sa o egaleze. Lansarea acestuia a fost urmata de turnee extinse prin Europa alaturi de trupe precum Septicflesh, Krisiun, Batushka, Belphegor sau Samael si de participari la unele dintre cele mai prestigioase festivaluri de pe Batranul Continent.
In 2023, Diabolical a revenit la Wing Studios (studio ce ii apartine solistului vocal / chitaristului / producatorului Sverker Widgren) pentru a lucra la un nou material discografic. In ciuda programului incarcat, trupa va sustine cateva show-uri exclusive, printre acestea numarandu-se si cele din Bucuresti si Sofia!
https://www.youtube.com/watch?v=repKhh998Io
Machiavellian God este o trupa de Melodic Death Metal, originara din Bucuresti, Romania, infiintata in anul 2017.
Trupa isi creaza piesele intr-o maniera unica, acestea fiind rezultatul amestecarii unor elemente ce provin din Doom, Black, Atmospheric si altele, toate fiind stratificate ingenious peste o baza solida de Melodic Death Metal. Din punct de vedere liric, Machiavellian God se scufunda in subiecte intrigante precum gnosticismul, practicile esoterice, povestile mitice si credintele antice, toate acestea completand perfect muzica!
https://www.youtube.com/watch?v=Hlpo2_xkt6w
Sodomisery, este o formatie originara din Stockholm, Suedia, infiintata in anul 2015 de Harris Sopovic, initial ca proiect de studio. Primul EP intitulat chiar “Sodomisery” a fost inregistrat alaturi de muzicieni din trupe suedeze renumite cum ar fi Diabolical, Netherbird sau Katatonia. Materialul a fost lansat in format digital in 2017 si a primit recenzii favorabile, dandu-i lui Harris impulsul de a transforma proiectul intr-unul full-time. In acelasi an, au fost cooptati in line-up Viktor Eklund, Paul Viscolit si Magnus Grönberg, toti fiind muzicieni cu mare experienta pe scena metalica suedeza si internationala. Cu acest line-up s-a intrat in Wing Studios alaturi de Sverker Widgren (Diabolical, Mörk Gryning, Wormwood si multe altele) pentru a inregistra piesele pentru albumul de debut “The Great Demise”. Acesta a fost lansat prin intermediul casei de discuri Testimony Records in luna mai a anului 2020.
https://www.youtube.com/watch?v=9dtaPEjmeSc


Evenimente recomandate

Top