Noutăți și comunicate

Astero apasa pedala de distors intr-o noua formula

15 noiembrie 2012
Astero apasa pedala de distors intr-o noua formula
Astero apasă pedala de distors într-o nouă formulă și cu noi concerte alături de White Walls și Alternosfera.

Concertul în deschiderea trupei de progressive metal White Walls are loc joi, pe 22 noiembrie 2012, de la ora 20:00, în clubul Fabrica din București. Concertul face parte din turneul național White Walls Fall Tour, și invitați in deschidere sunt deasemenea, trupele SHESDEAD și M -51.

Vineri, 23 noiembrie 2012 în clubul Goblin din Constanța, Astero va concerta alături de trupa Alternosfera, aflată în turneul de promovare al albumului "Virgula".

Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitară și Claudiu la tobe, Astero este o combinație proaspată, originală și melodioasă de rock alternativ, cu influențe nu-metal, stoner și post-grunge.

Trupa, înființată in 2009 are la activ albumul "Voi, noi și maimuțele" și EP-ul " Visele nu mai ajung"

"Ne place să cîntăm, ne place ce cîntăm și ne place când și altora le place ce cântăm", declară, la unison, membrii trupei.

Numele trupei Astero provine de la o anagramă a inițialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia este ironică, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai degrabă pe definirea sentimentelor și gândurilor proprii, decât pe descrierea evenimentelor exterioare.

Astero poate fi urmarită pe canalul său de myspace http://www.myspace.com/trupaastero  și regăsită pe pagina de Facebook.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top