Noutăți și comunicate

AFLMSMP si KARG vor deschide concertul Harakiri For The Sky din club Quantic

22 decembrie 2023
AFLMSMP si KARG vor deschide concertul Harakiri For The Sky din club Quantic
Alături de Harakiri For The Sky, în completarea show-ului exclusiv pe care ni l-au pregătit austriecii pe 24 februarie 2024, vor urca pe scena trupele Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut și Karg.

AFLMSMP este o trupa Post-Rock/Tripcore, fondata de Vlad Enescu, căruia i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass, Stere Câmpean la tobe și Mircea Becherescu la chitară. Pe Langa compozițiile muzicale inedite, trupa s-a făcut remarcata și prin titlurile unice ale creatiilor, titluri pe care nu ai cum sa le uiți nici dacă te chinui: primul EP se intitulează „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, iar primul material Full-Length, numit “S-a Rezolvat. Nu Se Poate”.

KARG, trupa de post black metal din Austria, este proiectul solo al lui Michael V. Wahntraum, solistul principal al trupei Harakiri for the Sky. Karg combină elemente clasice de Black Metal cu influențe Post Hardcore și vocea puternică a lui Wahntraum. Versurile tratează în principal subiecte personale și biografice, scrise inițial în germana literară.

Bilete:
  • 70 lei - acces general - earlybird in limita a 100 bilete -> SOLD-OUT
  • 85 lei - acces general - presale – până pe 23.02.2024 inclusiv -> https://bit.ly/463VhCh
  • 100 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 24.02.2024 oline și la intrare


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top