Noutăți și comunicate

Afla numele celei de-a doua trupe care va concerta in deschiderea concertului (HED) P.E.

29 martie 2012
Afla numele celei de-a doua trupe care va concerta in deschiderea concertului (HED) P.E.
Formatia (HED) P.E. va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. Vineri, 6 aprilie, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu show-urile trupelor (HED) P.E., Coma si Changing Skins.

Changing Skins este o trupa bucuresteana care face parte din noul val al muzicii rock alternativ din Romania si este considerata una dintre formatiile promitatoare ale rock-ului autohton. Changing Skins se remarca prin interpretarea unor melodii ce au o critica vehementa a societatii de consum.
Daca nu te lasi dus de mainstream si crezi ca muzica trebuie sa vorbeasca si despre altceva decat dragoste, vino sa-i asculti pe mesagerii miscarii "The Truth Movement", (HED) P.E. la Jukebox Venue!

Bilete:
Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro. Pretul unui bilet este de 45 de lei. 





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top