Les Elephants Bizarres lanseaza albumul Zoologic in Club Colectiv

29 martie 2014
Sambata, 29 martie 2014, Les Elephants Bizarres lanseaza in Club Colectiv, cel de-al doilea album din cariera, Zoologic. Noul album vine dupa primul material de succes, Hello!, care i-a adus pe elefantii bizari in topul celor mai bune produse muzicale din underground-ul romanesc. Hello! says the Devil sau The Boys sunt deja hituri bine-cunoscute ale trupei.



Albumul Zoologic este produs de Music in Space, materialul fiind inregistrat si mixat de acelasi Bogdan Popoiag (Unu), cel cu care trupa a colaborat de la inceputul existentei sale.

"Bizarre", cuvantul frantuzesc pentru "ciudat", reprezinta doar una dintre modalitatile prin care poti descrie muzica baietilor de la Les Elephants Bizzares. Nu pot fi incadrati intr-un gen muzical anume, pentru ca stilul lor este unic, diferit; odata ce ii asculti, cu siguranta muzica lor iti va ramane intiparita in minte si te vei trezi fredonandu-le refrenele. Dorinta de a isi dovedi abilitatile muzicale, capacitatea de a-si tine publicul conectat si, nu in ultimul rand, personalitatea lor i-a transformat intr-unul dintre cele mai hot nume alternative romanesti.

Poate cea mai potrivita descriere pentru stilul trupei ar fi o impletire de funk, alternative si pop. Insa cu usurinta poti descoperi influente din muzica disco sau indie-rock, acestia continuand sa experimenteze cu stilurile muzicale, dezvoltandu-si un sound aparte.

Zoologic a lansat deja hit-uri precum Nu Ma Opri sau In Culori, iar concertul din 29 martie promite fanilor un spectacol bizar 100%, cu multa muzica live buna, distractie si invitati surpriza.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1457706224459307

Biletele se pot achizitiona in avans de pe site-ul http://www.myticket.ro, sau, in seara evenimentului, la pretul de 20 lei. Accesul se face incepand cu orele 21:00.