Hypocrisy dezvaluie detalii legate de concertul din cadrul Metalhead Meeting 2013

13 septembrie 2013
Solistul trupei Hypocrisy, Peter Tagtgren a declarat ca din setlistul concertului de la Bucuresti nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale trupei - "Roswell 47" sau "Fractured Millennium".

Primul concert Hypocrisy din Romania va avea loc in cadrul festivalului METALHEAD MEETING, din data de 21 septembrie 2013, de la Arenele Romane din Capitala.

"Probabil vor fi 5 piese noi si alte 7 piese, dintre care unele pe care nu le-am mai interpretat live de foarte, foarte multa vreme", a declarat Peter Tagtgren, intr-un interviu acordat Metalhead.ro

De asemenea, liderul Hypocrisy a vorbit despre noul material discografic al trupei - "End of Disclosure"- album ce da si numele turneului care ajunge la Bucuresti.

"Piesele de pe End of Disclosure sunt de fapt 9 povesti despre diferite teorii conspirationiste care mie mi s-au parut fascinante. La final am tras propriile concluzii - exista marii bancheri si oamenii cu influenta care incearca sa controleze lumea si sa reduca numarul populatiei de pe glob."

Intreg interviul se gaseste aici:  http://www.metalhead.ro/hypocrisy/peter-tagtgren--hypocrisy--ceea-ce-scriu-sunt-in-parte-fanteziile-si-aid-124211-l-1

Pentru ca "Size DOES Matter", MONSTER ENERGY DRINK si CIUC PREMIUM, berea oficiala a muzicii live, va invita pe 21 septembrie, sambata, la Arenele Romane, unde se pregateste unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 - prima editie a festivalului METALHEAD MEETING.


Festivalul ii are ca invitati pe Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears, Bucovina, Taine si L.O.S.T.

Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot gasi online pe http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete/, inclusiv cu plata ramburs sau prin OP (pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967, intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri)

De asemenea, biletele se gasesc in retelele:
 - Eventim (magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti)
 - MyTicket (Diverta, Mag. Muzica, Sala Palatului)
 - Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos)
 - Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag. Unirea)

Dar si

 - la Club Fabrica (pe terasa)
 - la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etajul 5 (langa Stadionul National - Vatra Luminoasa - de luni pana vineri intre orele 9 si 18).

Preturile sunt urmatoarele
- 95 lei - Zona B
- 145 lei - Zona A (in fata scenei)
- 200 lei - Bilet VIP + Meet & greet - doar 20 de bilete, exclusiv pe http://www.Iabilet.ro

Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Sursa : Gala MGMT & PR