Noutăți și comunicate

Hteththemeth, Sur Austru, Laonlyness și Apus la Deep In The Underground în Club Rockstadt

3 - 4 mai 2019
Hteththemeth, Sur Austru, Laonlyness și Apus la Deep In The Underground în Club Rockstadt
Next Evil Event vă invită la între 3 - 4 mai 2019 la Deep In The Underground în Club Rockstadt din Brașov. Trupele confirmate până în acest moment sunt: Hteththemeth, Sur Austru, Laonlyness și Apus.


Informații despre Deep In The Underground și trupe

Dragi prieteni, au trecut 4 ani de la ultima editie Deep In The Underground. Timp de 5 editii ne-am strans sa ascultam acorduri metalice, ba in Centrul Cultural Reduta, ba in vechiul Rockstadt. Acum, dupa o lunga pauza, vom ajunge și în noul Rockstadt - locul pe care il simtim si numim "acasa". Editia a sasea strange laolalta 5 nume deosebite, trupe ce vor oferi de-a lungul celor doua seri 5 reprezentatii inedite din punct de vedere muzical si vizual.

Seara de Vineri va fi deschisa de cei ce isi spun Apus. Infiintata in octombrie 2011, la Sibiu, trupa a fost fondata de tobosarul Dan Bragar "Troti". Proiectul pune in lumina un gen mai putin abordat in Romania - progressive metalul cu influente de gothic si symphonic.

Apeland la cunoscutele elemente teatrale si imbinand si mai multe stiluri si valente muzicale si conceptuale, Hteththemeth revine pe scena Rockstadt pentru prima data in acest an, cu un show care va cuprinde mai multe piese ce vor fi incluse pe noul material discografic, preconizat sa apara anul acesta.

Seara de sambata va incepe cu Laonlyness, un proiect avangarde rock infiintat in 2011, de catre Läo Kreegan. Alaturi de un alt membru ce s-a aflat in inima trupei de la inceputul acesteia - Mihai Radulescu Koldr (Hteththemeth) dar si cu membri noi, dupa o pauza concertistica de aproape 7 ani, proiectul revine pe scena cu piese pline de un romantism aparte.

Seara va continua cu un mic recital semnat Läo. Cel mai vechi proiect al lui Läo Kreegan, avand la activ 12 albume, dar si cea mai mare pauza concertistica si creativa, bucurandu-se de data aceasta pentru prima data de o formula completa live, proiectul va pune in scena un show unic, la propriu!

Sur Austru este un proiect muzical inspirat din natura si folclorul transilvanean.
Dupa un an de doliu, Tibor Kati si Corodan Ovidiu decid sa formeze alaturi de colegi noi (Sergiu Nadaban, Mihai Florea si Ionut Cadariu), un nou proiect care sa duca mai departe viziunea si conceptul muzical a ce a fost Negura Bunget in ultimii 5 ani. In cadrul concertului din Brasov trupa va prezenta integral primul album al formatiei, de asemenea oferind spre vizionare in premiera si primul videoclip oficial care se va proiecta sincron cu canalul de youtube.

Asadar, dragi prieteni, va asteptam cu mult drag la doua serate dansante pe ritmuri metalice, in cel mai potrivit loc pentru dantuiala - Rockstadt.

Next Evil Event.


Detalii bilete și abonamente

Pretul unui abonament este 50 de lei, iar biletele pe fiecare zi vor costa 30 de lei.
In scurt timp, acestea se vor pune in vanzare la Rockstadt si Pensiunea Leo.
https://www.facebook.com/events/350206495845140/


Evenimente recomandate

Top