Goran Bregovic va concerta in Romania la Arenele Romane

3 aprilie 2018

Sambata, 29 septembrie 2018, Goran Bregovic si Wedding And Funeral Orchestra vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber, pentru a patra oara consecutiv. La cererea publicului, artistul se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show magic! Showul de pe 2 aprilie 2018 de la Sala Palatului a fost sold out iar Goran a cantat piese de pe cel mai recent album, cu mare succes la public!

Goran se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta ! Cel mai recent album al artistului "Three Letters From Sarajevo" s-a bucurat de un succes enorm! Multe alte nume vor fi anuntate in curand.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- earlybird: 199 lei categoria A, 109 lei categoria B, 69 lei categoria C
- presale: 229 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 79 Lei categoria C
- in ziua concertului: 239 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locatie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.

* Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Cumparati-va bilete din timp, anul trecut show-ul a fost SOLD OUT!

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.