GOD The Barbarian Horde Tour 2015 „Reconquering the Past”

17 aprilie 2015
God The Barbarian Horde anunta datele pentru Tour 2015 "Reconquering the Past".



Iaca, cu agiutorul distinselor fețe luminate di la Consiliul Județean al Ieșilor - mulțămiri domniilor lor - putem s-agiungem iară să ni videm de-aproapile ș-anu' aista.

Carile veți pute și veți binevoi a face bună parte la sărbătorile noastre din suflet ș-ăți vre să-i cântați alăturea de noi pre strămoșii cari ne-au datu viață și nume, cu tăt dorul v-așteptăm. Multe lucruri și frumoase-avem a vă-nfățișa: cânturi noi, din popor, cu haiduci, precum ș-altfel de "Glia" dar n-or lipsi nici ălea deja dragi vouă, cum îi Greuceanul (căruia i-am dat și viață) sau cele vechi, de la-nceputuri.
http://www.youtube.com/watch?v=AaX6QfsWJiU

Ca să vă vie mai ușor, v-am așternut dedin gios tăte cele trebuincioase spre a ne regăsi cu drag și niscaiva rânduri să vă ție de cald pân-atuncea.

Iată că-i primăvară, să face luna mai, de va de la-nceputuri ca să v-aducă iară, în ropote de dobă și sunet de vioară barbarii di la God, di pe-al Moldovei plai.

Plimba-ne-vom prin țară, în cele patru zări, Și sufletele-om umple, și scenele cu fast. Iar astă preumblare-n noianul de cântări Să chiamă d-astă dată "Reconquering the Past".

God The Barbarian Horde

Official Webpage: http://www.godthehorde.ro
Facebook: http://www.facebook.com/GODtheHorde