Noutăți și comunicate

Deep Waters va susţine un concert la Rock The City

7 iulie 2022
Deep Waters va susţine un concert la Rock The City
Celebra formatie britanică Whitesnake a anulat toate evenimentele programate pentru anul 2022, inclusiv concertul de la Bucureşti pe care ar fi trebuit să il susţină în cadrul festivalului Rock the City, pe data de 16 iulie 2022, la Romexpo, sub egida “Whitesnake, the Farewell Tour”.

Mesajul de pe pagina de Facebook îl puteti găsi accesând acest link: https://www.facebook.com/photo?fbid=580974500059979&set=a.331011025056329

Pe de altă parte, pentru a îndulci şi împrospăta atmosfera festivalului, va anunţăm că pe scenă va urca, în deschiderea concertului KISS, formaţia Deep Waters.

Tinerii rebeli sunt un fenonem local, care, usor si sigur, vor căpata contur şi la nivel international, iar organizatorii Rock The City şi-au propus să susţină şi să promoveaze constant noul val de talente muzicale.
https://www.youtube.com/watch?v=YQ8TXrw_dfY
https://soundcloud.com/user-113765092/sets/deep-waters/s-DozCM9VBVDi
https://www.facebook.com/officialdeepwaters/videos/2333532806946527/

DEEP WATERS (grup format în anul 2019 de catre chitaristul si compozitorul în vârstă de 21 de ani, Andrei Stratulat) este o formatie de muzica rock si are in componenta cinci membri:
  • Nicolas Fresard, voce;
  • Andrei Stratulat, chitara;
  • Peter De Reyna, bas;
  • Raul Kusak, clape;
  • Dan Alexandru, tobe.
Sub îndrumarea compozițională și artistică a lui Andrei, cei 5 muzicieni s-au unit într-o singură viziune creativă, susținută puternic de chimia și legătura muzicală unică dintre ei.

Trupa cântă doar piese proprii, totusi fiind atrasi puternic de marile nume ale rock-ului care i-au influentat decisiv, precum: Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Humble Pie, Jethro Tull etc. Scopul DEEP WATERS este să rămână fideli spiritului ROCK, compunând acea muzică care să reziste in faţa trecerii timpului.După trei ani de pauză, motivată de pandemia de coronavirus, festivalul ROCK THE CITY revine în atenția publicului pe data de 16 iulie, 2022, cu legendaria de la KISS și aflaţi în turneul lor de adio.

Alaturi de KISS vor mai urca pe scena nemţii de la Powerwolf, turcii de la Saints 'N' Sinners si Deep Waters.

Festivalul va avea loc în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de East European Production, D&D East Entertainment si Marcel Avram!

Prezența grupului KISS este o premieră pentru România și este ultima ocazie să-i putem vedea live pe o scenă din ţară, turneu aflat sub egida „End of The Road – World Tour”, care va încheia o carieră muzicala de 49 de ani, dedicată in totalitate muzicii.

Bilete ROCK THE CITY 2022

Biletele pentru festivalul “Rock the City 2022” sunt puse in vanzare via www.eventim.ro, www.entertix.ro, iabilet.ro.KISS, cinci decenii de muzică. formaţia care a revoluționat conceptul de evenimente rock live

Americanii de la KISS și-au început activitatea în 1973 la New York, grupul fiind catalogat, la scurt timp, printre cele mai spectaculoase trupe rock și, în același timp, formaţia care a revoluționat conceptul de evenimente rock live.

KISS este una dintre cele mai bine vândute formații la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vândute. Mai mult, KISS este clasat pe primul loc în rândul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la număr.

Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platină, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul KISS a fost inclus în Rock & Roll Hall Of Fame.

Din punct de vedere live, KISS a creat senzații încă din anii ‘70, fiind grupul care a făcut schimbări majore în conceptul scenic, în cel vizual și chiar dacă costurile erau extrem de ridicate, totul s-a compensat prin încasări de milioane în urma vânzării de tricouri personalizate si tot felul de accesorii sub emblema KISS.

KISS, un etalon al rock-ului şi un punct de atracție vestimentar

Diversitatea conceptului vizual pe care care formaţia americană il prezenta în timpul concertelor și maniera în care au oferit publicului mereu ceva nou, KISS a reprezentat un adevarat etalon în materie şi un punct de atracție. Ca să nu mai punem la socoteală măștile și costumațiile excentrice, care au definit conceptul vizual KISS și care a încântat generații de spectatori.

Pe data de 16 iulie veți auzi, în sfârșit, în România, o listă lungă de hituri care au încântat generații de rockeri și nu vor lipsi “I Was Made for Loving You”, “Detroit Rock City” și “Lick It Up” printre altele.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă