Dark Metal Evening in Ageless Club din Bucuresti

18 octombrie 2013
Vineri, 18 octombrie 2013, trupa DinUmbră și Ageless Club vă invită la "Dark Metal Evening" în compania a trei trupe care vă vor cârmui pe tarâmuri bizare însoțiți de armonii întunecate, pe ritmuri de gothic, doom, death și thrash.

Preț bilet: 15 lei.

Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Detalii și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro



KRATOS (dark metal)
Daniel Dron - chitară, voce și programming
Monica Bârță - voce principală, bass
Iustin Petrescu - chitară
Cătălin Petrescu- tobe
http://www.reverbnation.com/kratosgoth
http://www.facebook.com/kratosband
http://www.youtube.com/kratosofficial

Fiind una din trupele veterane ale scenei românești de metal, Kratos a revenit pe scenă anul trecut, după o pauză de aproape trei ani!
În 1999, la numai 3 ani de la înființare, Kratos lansa primul album, "Looking Behind the Mirror"¦", material ce avea să îi propulseze rapid în elita gothic metal-ului autohton.
Formația a împărțit scena cu nume mari, precum Tiamat, Rotting Christ, Suicidal Angels, Umbra Et Imago. După revenirea pe scena underground din 2012 și calificarea în semifinala "Sud" a Wachen Metal Battle 2013, Kratos prezintă în momentul de față ca o trupă cu o cu totul altă imagine:
- formulă noua;
- un stil mai "heavy" care crează în același timp un cadru extrem de potrivit pentru părțile de "symphonic";
- primele concerte cu tobar, după mulți ani;
- piese noi ce vor figura pe al noul album.



DINUMBRÄ‚ (doom/death/dark metal, București)
Liviu Ustinescu - voce
Sebastian Buga - chitară
Cristian Stîlpeanu - chitară
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe
http://www.dinumbra.ro
http://www.facebook.com/dinumbra
http://www.youtube.com/user/dinumbrametal

DinUmbră s-a înființat în anul 1998, cu intenția hotărâtă de a crea un stil nou in rockul romanesc. Discografia trupei cuprinde un LP ("DinUmbra", 2003), doua EP-uri ("Haunted By Snails", 2007, respectiv "Santandrei" 2011), precum si multe alte prezențe pe compilații din underground. Lansarea EP-ului "Santandrei", calificarea în semifinala "Sud" a WOA Metal Battle 2013, calificarea in finala competiției Rock In Parc (la Arenele Romane cu legendarii Animals ca headliner) relevă faptul că trupa traversează o perioadă extrem de productivă din punct de vedere muzical. În prima jumătate a acestui an, DinUmbră a sustinut o serie de concerte, exprimându-și în fața publicului sentimentele care o poartă spre un nou material discografic.



SPINECRUSHER (old school thrash/death metal, București)
https://www.facebook.com/Spinecrusherband
http://www.youtube.com/user/SpinecrusherOfficial

Înființată în 2008, Spinecrusher își continuă ascensiunea în underground-ul autohton, trecând de la concerte de club cu câteva trupe autohtone la festivaluri cu trupe ca Onslaught sau Parricide. EP-ul proaspăt lansat, "Hellthrash", care se găsește și pe suport digital, arată faptul că Spinecrusher sunt o trupă dedicată genului abordat și care promite și multe lucruri bune în viitorul apropiat.