Concert Scorpions la Romexpo in Bucuresti

14 decembrie 2013
Sâmbătă, 14 decembrie 2013, dupa Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda si alte tari, "Rock'n Roll Forever" ajunge la Bucuresti, unde sub cupola uriasa a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei Scorpions vor incinge atmosfera, asa cum doar ei stiu sa o faca!

Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania - Scorpions a inceput in septembrie 2013 un nou turneu: "Rock'n Roll Forever", turneu ce include pe harta sa si Romania!

Succesul inregistrat cu albumul "Sting in the Tail" a convins o lume intreaga ca trupa Scorpions inca mai are multe de spus pe scena muzicii rock internationale.

Dragostea si admiratia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei sa plece intr-un nou turneu - "Rock'n Roll Forever", in care sa isi incante fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar si cu hiturile cu care au cucerit toate generatiile.

Scorpions este o trupa germana de rock, originara din Hanovra. Trupa a fost infiintata in 1965 si are in componenta actuala cinci muzicieni ce provin din tari diferite. Celebra in anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei! Balada "The Wind of Change / Vantul schimbarii", lansata in 1990 si considerata un simbol al caderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scara mondiala, fiind cel mai bine vandut single al anului 1991. Asocierea trupei The Scorpions cu prabusirea Zidului Berlinului a fost consacrata in 1999. Astfel, cu ocazia ceremoniilor organizate pentru a marca a 10-a aniversare a caderii Zidului, rockerii germani au interpretat piesa "The Wind of Change" acompaniati de o orchestra compusa din 160 de violonisti. De-a lungul carierei sale, formatia a vandut mai bine de 75 de milioane de albume in intreaga lume.

https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ


Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- SUPER VIP: 400 lei  - bilet cu loc la tribuna centrala
- VIP: 325 lei  - bilet cu loc la tribuna laterala
- GOLDEN CIRCLE: 250 lei  
- NORMAL CIRCLE: 150 lei  

Biletele vor putea fi cumparate incepand de maine, 1 octombrie, ora 00:00, online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro dar si din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's). Incepand din 7 octombrie biletele vor fi disponibile in toate magazinele aflate in reteaua BILETOO.

Concertul "SCORPIONS" va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Pavilionul Central din Romexpo si este un eveniment organizat de Project Events.

http://www.ProjectEvents.ro
http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro