Noutăți și comunicate

Concert Saturnus, Clouds si Abigail in club Quantic

9 mai 2020
Concert Saturnus, Clouds si Abigail in club Quantic
Update: Printr-o circumstanță ce nu a putut fi controlata nici de organizatori sau de membrii trupei, Draconian au fost forțați sa anuleze prezenta lor la acest concert.
Ne pare extrem de rău și dorim sa ne cerem sincere scuze pentru faptul ca lucrurile nu au putut fi rezolvate la timp, fapt ce a dus la imposibilitatea trupei de a participa la acest concert.
iaBilet.ro va trimite un mail cu instructiunile necesare pentru cei ce doresc a-si recupera suma integrala platita pentru bilet.
Totuși organizatorii au dorit sa ofere o trupa de același calibru și un show de aceeași calitate, si astfel au anuntat ca trupa Saturnus vor fi noii invitati ai acestui eveniment.

Saturnus sunt o trupa ce nu are nevoie de prezentare, acești veterani ai muzicii grele și slow care nu sunt străini pe scena românească.Sâmbătă, 9 mai 2020, Final Step Productions vă invită in club Quantic la un eveniment excepțional cu trupele Saturnus, Clouds și Abigail, împreună cu invitați speciali.

Biletele se pot cumpara online, de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-draconian-clouds-abigail-dubla-lansare-de-album-48833/

O dublă lansare de album, o seară de neuitat pentru undergroundul românesc!
O scenă cu un decor ales, misterios și întunecat, sonorități sumbre, suspinând adânc amintiri ale celor plecați dintre noi pentru totdeauna, lăsând în urma un văl cernit de tristețe.

Clouds - Muzica celor plecați din aceasta lume, amintirea sumbră a despărțirii de cei dragi și o veșnică odă închinată durerii. Trupa va lansa cel de-al 4-lea album, Durere.
Un capitol greu, înlănțuit de pierderea celor ce ne-au dat viata și ne-au crescut într-o lume în care bunătatea și bunăstarea sunt cuvinte utopice.

Abigail - Albumul unui sfert de veac, așteptat de iubitorii muzicii din inimă, un set de cântece menite să înăbușe amintiri dureroase și sa aprindă flacăra sumbrului.

Draconian (Recital ANULAT, in locul lor vor canta cei de la Saturnus) - invitati speciali in cadrul acestui eveniment unic, Draconian fiind una din trupele prolifice de Doom Metal ce au făcut istorie în aceasta ramura a muzicii grele, acest concert este un unicat în România.

Vă așteptăm pentru seara incredibilă, o seară pentru cei ce au inima grea și sufletul încărcat.

Grafica a fost realizata de Gogo Melone ART.


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.