Concert Omega Diatribe

18 iunie 2016
Pe 18 iunie, trupa ungară de extreme groove metal Omega Diatribe cântă în premieră în București, în clubul Under.

Formația a apărut în anul 2008, fiind fondată de chitaristul Gergo Hájer și basistul Ákos Szathmáry. La finalul anului 2012 a lansat oficial prima piesă, intitulată ” Forty Minutes”. Un an mai târziu a apărut și primul album, ”IAPETUS”, pe care îl puteți asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=vOk2-RUdWD4. Acesta a fost înregistrat în propriul studio din Budapesta, mixat și masterizat de chitaristul Gergo Hájer.

La începutul anului 2014, tobarul Dávid Metzger a părăsit formația, iar trupa a început colaborarea cu legendarul tobar Kevin Talley, cel care a cântat cu Dying Fetus, Misery Index, Six Feet Under sau Chimaira. Prima piesă lansată alături de acesta, în iunie 2014, a fost ‘Hydrozoan Periods’.

În luna octombrie a aceluiași an, formația a semnat cu labelul australian Twin Peak Records.
Pe 26 februarie 2015, trupa Omega Diatribe a lansat si un nou material- "Abstract Ritual", pe care il puteti asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=TbXQRSFmecg

În vara anului 2015, trupa a semnat cu labelul Independent Ear Records. La inceputul anului 2016, a fost lansat si un single nou, ”Contrist”- https://www.youtube.com/watch?v=GfWMuucv5QA.


Pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1605475639764646/

Omega Diatribe:
Website: http://omegadiatribe.com/
FB: https://www.facebook.com/omegadiatribe
Wikipedia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Omega_Diatribe