Concert Nicu Alifantis & Zan la Hard Rock Cafe

30 septembrie 2016
Vineri, 30 septembrie 2016, Nicu Alifantis și Zan te așteaptă cu “Emoție de toamnă” și cu multe alte piese îndrăgite, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe.



Vino să te bucuri de un concert rafinat, în compania unor muziceni de elită și să fredonezi „Ploaie în luna lui marte, ” “După Melci” sau “Piața Romană numărul 9”, într-un concert de neuitat.

Constituită din muzicieni valoroși, proveniți din zone muzicale diferite (jazz, rock, pop), fiecare în parte cu o puternică personalitate artistică, Alifantis & Zan ajung la o deosebită afinitate artistică, croindu-și propriul drum muzical, din 1995 încoace.

Formula de mare succes ce va concerta pe scena din Hard Rock Cafe îi include pe: Nicu Alifantis – voce, chitare, ukulele,

washboard; Virgil Popescu – bass, backing vocal; Sorin Voinea – keyboards, backing vocal; Răzvan Mirică – chitare, sitar, backing vocal; Relu Bițulescu – tobe și invitatul special Mihai Neniță – vioară.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman din Băneasa Shopping City și de la Piața Romană, Magazinele IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală
- 90 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Un eveniment recomandat de Magic FM.