Noutăți și comunicate

Concert My Queen și Dan Helciug la Hard Rock Cafe, București

3 mai 2019
Concert My Queen și Dan Helciug la Hard Rock Cafe, București
Vineri, 3 mai 2019 sunteţi invitaţi de la ora 22:30 în Hard Rock Cafe din București, la concertul My Queen cu Dan Helciug. Concertul este unul electrizant, o experiență emoțională unică unde publicul, de fiecare dată, este al doilea solist vocal pe scenă.


Informații despre My Queen

Trupa My Queen a fost fondată de către Dan Helciug (în 2017) și este susținută de o echipă formidabilă de profesioniști: Emil Chican, Lyuben Gordievski, Mihai Manzar, Andrei Ilie, Logofatu Marcel, Daniel Nicolae!

Nu este un look-alike band. Proiectul încă de la lansare a avut parte de un succes neașteptat și a fost incitat la multe festivaluri (Danube Rock Festival, Stonebird Fest, Eurovision, etc.) teatre, cluburi de prestigiu (Hard Rock Cafe). Dan Helciug performează muzica trupei Queen începând cu anul 2011 (în proiectul internațional Mozart Rocks).

Biletele au următoarele preţuri

  • VIP: 49 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 35 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 35 de lei
La 4 bilete FARA LOC cumparate, unul este gratuit! Pune 4 bilete in cos si platesti doar 3!
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.



Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top