Concert Lori in Hard Rock Cafe

4 octombrie 2014
Sambata, 4 octombrie 2014, de la ora 22:30, sunteti invitati la un concert Lori in Hard Rock Cafe.

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, la prețul de 25 de lei.

Dacă ai îndrăgit-o pe LORI la Vocea României nu pierde concertul pe care îl va susține pe 4 octombrie la Hard Rock Cafe ! Cu o prezență delicată, dar foarte expresivă și o voce rezonantă, cu inflexiuni calde și învăluitoare, LORI câștigă inima și aprecierea publicului de fiecare dată când se află pe scenă.

Åži-a dorit de mică să ajungă în lumina reflectoarelor, iar grație talentului și farmecului personal a reușit să atragă atenția specialiștilor de fiecare dată când a luat parte la un concurs: participarea la Festivalul Mamaia i-a adus LOREDANEI CIOBOTARU locul I, premiul special pentru cea mai bună interpretare și un contract cu casa de discuri "Cat Music, " iar prezența în rândul concurenților de la celebrul show de talente Vocea României a propulsat-o în atenția publicului. După încheierea competiției, LORI și-a continuat parcursul muzical în grupul Life On Mars, împreună cu care a lansat single-ul "Love Life".

In prezent, Lori a semnat un contract cu Global Records si isi promoveaza cel mai recent single, "Aprinde-ma", piesa realizata in colaborare cu Carla's Dreamss. Proiectul Lori live este realizat prin aportul a doi muzicieni cu experienta: Vlad Vedes-guitar/synth si Robert Magheti-drums.

Iar acum, LORI se avântă în cariera solo cu aplombul și dezinvoltura ce o caracterizează, iar pe 4 octombrie te invită la Hard Rock Cafe pentru un show incandescent, cu refrene din toate timpurile și acorduri ce te îmbie la dans!