Noutăți și comunicate

Concert Hypocrisy, Septicflesh, The Agonist și Horizon Ignited in club Quantic si in Form Space din Cluj

25 - 26 octombrie 2022
Concert Hypocrisy, Septicflesh, The Agonist și Horizon Ignited in club Quantic si in Form Space din Cluj
Trupa Hypocrisy va susține un concert în Club Quantic din București, marți, 25 octombrie 2022, si un al doilea concert in /FORM Space din Cluj, pe 26 octombrie 2022, sub numele "Worship European Tour 2022". In deschidere vor canta cei de la Septicflesh, The Agonist și Horizon Ignited.


Informații despre eveniment

(2)concert-hypocrisy-septicflesh-the-agonist-si-horizon-ignited-in-club-quantic-si-in-form-space-din-cluj_566dd9.jpgSuedezii de la HYPOCRISY se ridică din nou pentru a mătura Europa ca o furtună și pentru a lăsa o urmă de devastare a death metalului pur în 17 țări și 37 de orașe. Marele turneu WORSHIP European Tour 2022 va începe pe 30 septembrie 2022 și se va încheia pe 12 noiembrie 2022.
Hypocrisy are o istorie de 30 de ani, cu 12 albume, sute de concerte în toată lumea și mii de fani. Această trupă de death metal suedeză influentă a început din voința unei persoane, iar numele acestei persoane a fost (și este) Peter Tägtgren (Hypocrisy, The Abyss, PAIN, ex-Lindemann). După ce a făcut singur primele demonstrații, după ce a primit o ofertă de la Nuclear Blast, a invitat muzicieni să formeze o trupă adevărată.

De atunci, Hypocrisy a câștigat succes cu înregistrările și spectacolele live rock și a evoluat muzical și conceptual. Sunetul greu și bogat, cu riff-uri melodice captivante, pasaje zdrobitoare de tobe, versuri obscure și părți vocale versatile au devenit un stil distinctiv al trupei. Discografia sa de la debutul „Penetralia” până la recentul „Worship”, prin albume legendare precum „The Fourth Dimension”, „Abducted” și „Virus”, este într-adevăr o călătorie palpitantă în metal. O călătorie care continuă.
Noul album mult așteptat al lui Hypocrisy a fost lansat pe 26 noiembrie 2021 și a depășit cu mult toate așteptările. Poți fi sigur că și spectacolele live ale acestui turneu o vor face.

Septicflesh va lansa pe 22 mai 2022 noul material discografic intitulat “Modern Primitive”.
The Agonist este o formație cu 3 albume la activ, formată în 2004 de chitaristul Danny Marino, basistul Chris Kells, și fosta vocalistă Alissa White-Gluz (voce – Arch Enemy).
Horizon Ignited s-a format în 2017 și este adeptă a sonorităților Melodic Death Metal/Metalcore.

Biletele se pot achizitiona online, iar primele sunt la preț promotional:
  • Early Bird: 89 lei (primele 50 de bilete)
  • Presale 1: 99 lei (următoarele 200 de bilete)
  • Presale 2: 119 lei
  • Normal Acces: 130 lei (disponibile în ziua evenimentului)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top