Concert hubris. și Tragic în Club Quantic

12 martie 2024
hubris. și Tragic vor susține un concert în Club Quantic din București, marți, 12 martie 2024, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Biletele se pot cumpara online de pe iabilet:
- 55 lei - acces general - presale – până pe 11.03.2024 inclusiv
- 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 12.03.2023 online și la intrare

Pe 12 martie pornim într-o călătorie emoționantă cu hubris. (Elveția) și Tragic (București). Elvețienii hubris. bifează și București pe lista orașelor din turneul european 2024.
hubris. este un cvartet instrumental de post-rock din Elveția care va urca pe scena Quantic în data de 12 martie 2024. Cu 4 albume la activ, elvețienii se remarcă prin stilul original, mai rar întâlnit în zilele noastre, care sparge normele obișnuite ale post-rockului prin includerea unor influențe electronice și progressive metal. Muzica hubris. provoacă emoții publicului prin crearea unui peisaj muzical eterogen care combină ambianța poetică și energia brută.

Trupa Tragic și-a început activitatea în underground-ul autohton odată cu lansarea primlui material discorgrafic, intitulat Crosnos în anul 2014.
Au urmat ani de experimentare muzicală și definire artistică, ce a culminat cu al doliea album full length, Mirrors(2019), un album puternic, ce a surprins influențe de doom,slduge, post-metal,si o esență puțin tragicomică.
Ultimul material, Salt of the Earth(2022), reprezintă un elogiu adus Omului, cu bune și cu rele."
https://www.instagram.com/tragic_band_ro
https://www.facebook.com/TragicBand