Concert George Baicea Electric Blues Band in Ageless Club

27 septembrie 2012
Joi, 27 septembrie 2012, sunteți invitați de la ora 21:00 în Ageless Club & Pub unde George Baicea, unul din cei talentați chitariști români, alături de trupa sa, Electric Blues Band, revin cu un concert cu un feeling deosebit.

Prețul unui bilet este de: 15 lei.
Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Booking și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro

Baicea e promotorul unei muzici de inalta clasa, in gen fusion, avînd deja o istorie și - s-ar spune - o "estetică" bine definită. Deși "fuzionează" la greu, Baicea & band nu se înscriu în totalitate pe linia tradițională, a înaintașilor genului, lăsând loc de "arabescuri" spectaculoase, cu improvizații "rocambolești", criminal susținute de o chitara electrică ce tresaltă când în ritmuri "tăioase", când prin game "siropoase". Fapt care nu poate decît să bucure: dacă nu poți fi categorisit "stilistic" într-o categorie anume, înseamnă că ai vigoare! Ascultătorii de ocazie pot fi surprinși de puritatea muzicală. Cunoscătorii n-au nevoie de alte cuvinte. O muzica ce poate fi insotita de o licoare parfumata cu arome de blues. Pe care Ageless Club le ofera din plin, alături de băuturi și produse culinare la prețuri "ucigător" de ieftine.

Sursa : Ageless Club