Noutăți și comunicate

Concert Draconian, Clouds si Abigail in club Quantic

9 mai 2020
Concert Draconian, Clouds si Abigail in club Quantic
Sâmbătă, 9 mai 2020, Final Step Productions vă invită in club Quantic la un eveniment excepțional cu trupele Draconian, Clouds și Abigail, împreună cu invitați speciali.

Biletele se pot cumpara online, de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-draconian-clouds-abigail-dubla-lansare-de-album-48833/

O dublă lansare de album, o seară de neuitat pentru undergroundul românesc!
O scenă cu un decor ales, misterios și întunecat, sonorități sumbre, suspinând adânc amintiri ale celor plecați dintre noi pentru totdeauna, lăsând în urma un văl cernit de tristețe.

Clouds - Muzica celor plecați din aceasta lume, amintirea sumbră a despărțirii de cei dragi și o veșnică odă închinată durerii. Trupa va lansa cel de-al 4-lea album, Durere.
Un capitol greu, înlănțuit de pierderea celor ce ne-au dat viata și ne-au crescut într-o lume în care bunătatea și bunăstarea sunt cuvinte utopice.

Abigail - Albumul unui sfert de veac, așteptat de iubitorii muzicii din inimă, un set de cântece menite să înăbușe amintiri dureroase și sa aprindă flacăra sumbrului.

Draconian - invitati speciali in cadrul acestui eveniment unic, Draconian fiind una din trupele prolifice de Doom Metal ce au făcut istorie în aceasta ramura a muzicii grele, acest concert este un unicat în România.

Vă așteptăm pentru seara incredibilă, o seară pentru cei ce au inima grea și sufletul încărcat.

Grafica a fost realizata de Gogo Melone ART.