Noutăți și comunicate

Concert Disturbed, Trank si Fall Has Come la Arenele Romane

27 iunie 2019
Concert Disturbed, Trank si Fall Has Come la Arenele Romane
Joi, 27 iunie 2019, trupa Disturbed va sustine primul concert in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti. In deschidere vor canta trupele Trank si Fall Has Come.
Biletele se pun in vanzare pe 23 noiembrie la ora 10:00 iar primele 1000 de bilete au pret special!
Bilete: www.iabilet.ro/bilete-disturbed-in-premiera-in-romania-37353/



Disturbed este fara echivoc una dintre formatiile etalon ale scenei rock internationale din anii '90 si 2000. Alaturi de formatii precum Korn, Linkin Park, Rage Against the Machine, Deftones si nu numai, Disturbed au fost si sunt vocea unei generatii.

Cu 7 albume la activ, din care 5 au debutat pe prima pozitie in Billboard 200, formatia a strans pana acum 25 de Discuri de Platina si 13 Discuri de Aur.

Albumul de debut, 'The Sickness' contine si prima piesa care a fost certificata cu platina de catre Recording Industry Association of America. Este vorba bineinteles de catre 'Down With the Sickenss' piesa care contine celebrul staccato de inceput. David Drainman, solistul, a declarat ca acel sunet este posibil ca urmare a unei interventii chirurgicale la care a fost supus in trecut. Piesa a fost considerata de cei de la Loudwire cea mai buna piesa a secolului 21, premiul fiind acordat in 2016.
Cu un stil propriu si inconfundabil, Disturbed a fost considerata o formatie de heavy metal cu puternice influente de nu si alternative metal, membrii formatiei declarand ca printre artistii care i-au influentat se numara Pantera, Metallica, Led Zeppelin sau Nirvana.

Disturbed, ca si Iron Maiden sau Megadeth, are o mascota oficiala intitulata simplu 'The Guy', care a aparut pe spatele albumului The Sickness, devenind apoi emblema formatiei. Ulterior artistul David Finch i-a oferit o reprezenare grafica oficiala. In momentul de fata Disturbed inseama David Drainman la voce, Dan Donegan la chitara, John Moyer la bass si Mike Wengren la tobe.



TRANK
este o trupa care imbina genuri muzicale precum alternative rock, indie, industrial metal, goth si multe altele intr-o maniera unica. Membrii trupei descriu genul muzical abordat ca fiind asemenea siliciului: "not metal, but hard enough - songs that make you think and jump at the same time."

Proiectul alternative rock Fall Has Come a cucerit scena italiana inca de la primele sale piese, luand cu asalt, intr-un timp extrem de scurt, toate topurile nationale. Ecourile muzicii Fall Has Come au ajuns pana in Tara Galilor si Scotia, unde formatia este nelipsita de pe canalele de radio. Toti membrii trupei sunt muzicieni profesionisti cu o vasta experienta artistica, iar compozitiile lor sunt puternic incarcate de emotie.



Biletele se pun in vanzare pe 23 noiembrie la ora 10:00 prin iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • VIP (cu loc) - 229 lei in earlybird, 249 lei in presale si 270 la intrare + taxe 10 lei
  • Teren (fara loc, in fata scenei) - 149 lei in earlybird, 170 in presale si 190 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) - 99 lei in earlybird, 129 lei in presale si 140 lei la intrare + taxe 10 lei
Perioada earlybird este limitata la primele 1000 de bilete.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top