Concert DinUmbra si Tragic in Question Mark

22 ianuarie 2014
Miercuri, 22 ianuarie 2014, Junk House Noisez va invita incepand cu ora 20:30 in club Question Mark la o seara in care metal-ul si muzica psihedelica se vor contopi intr-o atmosfera deosebita intretinuta de trupele DinUmbra si Tragic.

Adresa Question Mark : Calea Victoriei, Nr. 48-50, Bucuresti.

JUNK HOUSE NOISEZ consta intr-un grup de indivizi dornici de a lua parte in evolutia scenei underground, oferind astfel sustinere/promovare neconditionata trupelor de rock / metal / punk / etc, al caror efort merita apreciat.


DINUMBRA (doom death metal)
http://www.dinumbra.ro, http://www.facebook.com/dinumbra, http://www.youtube.com/user/DinUmbraMetal

Liviu Ustinescu - voce
Sebastian Buga - chitara
Cristian Stilpeanu - chitara
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe

DinUmbra s-a infiintat in anul 1998, cu intentia hotarata de a crea un stil nou in rockul romanesc. Discografia trupei cuprinde un LP ("DinUmbra", 2003), doua EP-uri ("Haunted By Snails", 2007, respectiv "Santandrei" 2011), precum si multe alte prezente pe compilatii din underground. Calificarile obtinute anul trecut in semifinala "Sud" a WOA Metal Battle 2013, respectiv in finala competitiei Rock In Parc (la Arenele Romane, cu legendarii Animals ca headliner) releva faptul ca trupa traverseaza o perioada extrem de productiva din punct
de vedere muzical. In acest an, trupa are ca obiectiv lansarea celui de-al doilea album din cariera.


TRAGIC (tragic metal)
https://www.facebook.com/Trupatragic

Lex - voce
Tavi - chitara
Adrian - bass, vocea a doua
Micutu - tobe

Tragic s-a format în anul 2007. Trupa a avut o evoluție muzicală constantă, neavând o apartenența la un anumit stil cu muzical. Tragic și-a impus propriul stil: tragic metal; o combinație de tragicomedie presarata cu puternice influente de doom, stoner și psihedelic. In martie 2014, Tragic va lansa primul EP intitulat CRONOS.