Concert Cap De Craniu, Negative Core RO si DARK FUSION in The Shelter

31 mai 2015
Duminică, 31 mai 2015, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert al trupelor Cap De Craniu, Negative Core RO și DARK FUSION în The Shelter.

Prețul unui bilet este de 15 lei.



Cap De Craniu ( Death Metal/ Grindcore)e un proiect din Bucuresti, pornit în 2007 odată cu lansarea materialului de debut - "First EP for a Surgery", ce a a definit scena românească de grindcore, având un sound complex și brutal și fiind una dintre cele mai energice prezețe din scena underground.
https://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial/info
https://www.youtube.com/user/capdecraniuofficial



Negative Core RO (groove/death-core) reprezintă scena underground românească de mai bine de 6 ani, schimbându-și în timp formula și stilul, introducând noi varietăți și influențe, abordând un stil mult mai complex dar mai ales, actual. Turneul promovează al doilea material full length Negative Core Project - "Silence is Betrayal", lansat în primavara aceasta. După cum spun chiar ei acest album este o încercare de a reîmprospăta scena metalului autohton.
https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO
https://www.youtube.com/user/NegativeCoreRO



DARK FUSION ( Cyber/ Industrial/ Extreme Metal), s-a format la începutul anului 2012, iar până în prezent au avut o grămadă de concerte în România și Ungaria. În prezent se pregătesc să lanseze cel de al doilea album.
https://www.facebook.com/pages/DARK-FUSION/194278313973531
http://www.youtube.com/user/darkfusionband