Concert Benetone Band in Spice Club de Valentine's Day

14 februarie 2013
Joi, 14 februarie 2013, incepand cu ora 22:00, BENETONE Band și-a propus să desființeze miturile siropoase despre Valentine's Day și să demonstreze tuturor că... it rocks! Dacă vrei să petreci o seară incendiară, plină de surprize și classic rock, te așteptăm la evenimentul organizat de BENETONE Band în Spice Club (Calea Victoriei, nr. 21-23).

Prețul unui bilet este de 15 RON.

De la ora 22:00 scena clubului bucureștean va fi animată de acorduri rock încărcate de pasiune și energie. Băieții de la BENETONE Band au pregătit pentru voi o listă de invitați cu totul și cu totul speciali, care vor cânta alături de ei, printre care și soprana Andra Barbu. Cum ne place să păstrăm misterul, o să vă lăsăm pe voi să îi descoperiți pe ceilalți, joi, 14 februarie 2013.

Åži pentru a face totul și mai special, alături de BENETONE Band vor fi prezenți la eveniment și "campionii dansului" de la DecoDance. Cei mai buni instructori ai școlii de dans vor învăța perechile prezente pașii de bază pentru... surpriză! Vă spunem doar că e un gen foarte iubit și elegant. La final, cele mai descurcărețe 3 cupluri vor primi cadou din partea DecoDance câte un voucher pentru o lună de cursuri de dans, gratis.

Rezervările pot fi făcute la numerele de telefon 0766.260.390 și 021.312.01.36.