Concert Belphegor și Malevolent Creation la Brașov și la București

10 - 11 septembrie 2024
Belphegor și Malevolent Creation vor susține 2 concerte în Romania, primul la Brasov, in club Rockstadt pe 10 septembrie 2024, iar al doilea in Club Quantic din București, pe 11 septembrie 2024. Invitati speciali vor fi Confess si Monument Of Misanthropy.


Informații despre eveniment

Belphegor au luat nastere in 1993 si sunt recunoscuti drept unul din cele mai necrutatoare grupuri din spectrul european al curentului black/death metal. De-a lungul anilor, Belphegor a devenit un nume controversat in media, nu doar datorita conceptului liric nihilistic, ci si a unor teme vizuale ce au pastrat grupul austriac intr-o constanta 'lumina' publica. Cu fiecare album, muzica Belphegor a devenit mai constanta, mai dinamica, mai zgomotoasa, iar albumele au capatat un statut cult.
Un alt nume deloc strain publicului roman, Malevolent Creation, fac parte din elita scenei death metal americane si este totodata una din formatiile recunoscute pentru definirea soundului acestui gen muzical. Inspirati de extremitatea irica si sonica a co-nationalilor din Slayer, Malevolent Creation au redefinit valentele muzicale odata cu lansarea albumului de debut, The Ten Commandments, piatra de temelie a scenei death metal din anii 90. Trecand prin dificultati pe parcursul celor 37 de ani de activitate si 13 albume lansate, un lucru a ramas constant in istoria Malevolent Creation: Determinarea si testamentul unui nume sinonim cu muzica death metal.

Bilete sunt disponibile pe https://rockstadtextremefest.ro/tickets/