Castigatorul Best Tribute Act Uk 2014 aduce magia unui show Queen pe 27 martie la Hard Rock Cafe

9 februarie 2015
Castigatorul Best Tribute Act UK 2014 vine la Bucuresti pe 27 martie 2015! Anul trecut Joseph Lee Jackson a primit, alaturi de trupa sa, premiul pentru cel mai bun tribut din Marea Britanie!
Joseph Lee Jackson, care a concertat pe Wembley, pe impresionantul Millenium Stadion din Cardiff si in sali de prestigiu din Europa aduce de aceasta data magia electrizanta a unui show Queen la Hard Rock Cafe!



Vino sa asculti live "We Are The Champions", "I Want It All", "Somebody To Love", "A Kind Of Magic, " "I Want To Break Free" si multe alte hituri Queen!

Solist si actor profesionist cu peste 20 de ani de experienta, Joseph Le Jackson performeaza ca impersonator Freddie Mercury de mai bine de 15 ani, a primit numeroase distinctii pentru autenticitatea prestatiei si a cantat in fata lui Roger Taylor, Brian May si membrilor familiei lui Freddie Mercury, la ceremonia de dezvelire a primului monumet dedicat memoriei starului in Marea Britanie.

Joseph Lee Jackson, aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.



Pentru showul A Vision Of Mercury din 27 martie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:
Vip - 150 lei (acces la sesiune de autografe)
Categoria I - 90 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria Ii - 60 lei - (loc la masa, in restul salii)

Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos si online pe http://www.bilete.ro

Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Credit foto afis - Alex Csiki - Art Photo Studio