Care e povestea albumului Kratos care va fi lansat vineri

4 mai 2016
Vineri, Kratos lanseaza albumul "Arlechino", printr-un concert programat in Club Fabrica (Bucuresti). Materialul e produs in premiera de casa de discuri finlandeza Inverse Records.

Acest al doilea album al trupei poate fi privit in urmatorul fel:

"Arlechino" poate fi denumit un album conceptual. Per ansamblu, reprezinta fiinta umana in toate ipostazele ei: victima a societatii (formata din aceiasi oameni) si a propriilor temeri (frica de a actiona, plafonare la nivel mental asta ducand la stagnare si la involutie); omul, in suprematia lui, actionand intr-un mod negativ asupra a tot ceea ce il inconjoara (el, Omul, are drept de a ucide tot ceea ce este mai presus de puterea lui de a intelege); incercarile noastre nereusite de a fi "ingeri", actionand conform ego-ului "galagios".

Se porneste de la relatiile interumane, ego-uri, minciuna, meschinarie, tradare, ura, falsitate "like an Arlechino act". Cu toate ca textele au o nota cinica, se strecoara si elemente positive: incredere, speranta, revelatie asupra vietii.” Monica Barta (voce, bas).

Kratos va urca pe scena alaturi de cvintetul de coarde "Bella Musica", intr-un concert-spectacol inedit. In deschidere vor fi formatiile Adastia si Claymore.

----------------

Bilete:
http://www.bilet.ro/event.php?id=7499
http://www.iabilet.ro/bilete-concert-de-lansare-al-noului-album-kratos-alaturi-de-cvintetul-bella-musica-25117/

Eveniment Facebook:
http://www.facebook.com/events/197659800601351

Organizator:
Asociatia Culturala SpectacolArt Bucuresti
http://www.facebook.com/spectacolart

-------------------------
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti).
http://www.fabrica-club.ro

Vineri, 6 Mai 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 - statia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu produse aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.