byron lanseaza noul album „Melancolic” in Underground Pub din Iasi

10 mai 2014
Sâmbătă, 10 mai 2014, trupa byron lansează în Underground Pub din Iași noul album "Melancolic" ce cuprinde piesele de pe coloana sonora a serialului original Hbo "Rămâi cu mine"! Concertul va începe după ora 21:00.

Intrare: 20 lei. Informații la telefon 0735 004 001.



Albumul byron - "Melancolic" cuprinde 18 piese noi pe care le-ați auzit în serialul Hbo "Rămâi cu mine" cum ar fi Melancolic (piesa de generic), Masă pentru doi, Xx sau 1, 2, 3.

Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 și s-au desfășurat la București în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea Hbo, byron au colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs.

Ascultă noul single byron - "Masă pentru doi" pe Deezer!
http://www.deezer.com/album/7690825



byron sunt o trupă de rock alternativ/progresiv înființată în 2006 de către Dan Byron, fost membru în Kumm și Urma. De atunci au susținut nenumărate concerte în țară și în străinătate, au înregistrat 5 albume de studio, au lansat primul Dvd unplugged românesc ("Acoustic Drama"), au avut un concert difuzat pe Hbo România ("Live Underground" filmat în Salina Turda, disponibil și pe Dvd și Blu-ray) și, cel mai recent, au compus coloana sonoră a serialului Hbo "Rămâi cu mine".