Noutăți și comunicate

byron lanseaza noul album „Melancolic” in Underground Pub din Iasi

10 mai 2014
byron lanseaza noul album „Melancolic” in Underground Pub din Iasi
Sâmbătă, 10 mai 2014, trupa byron lansează în Underground Pub din Iași noul album "Melancolic" ce cuprinde piesele de pe coloana sonora a serialului original Hbo "Rămâi cu mine"! Concertul va începe după ora 21:00.

Intrare: 20 lei. Informații la telefon 0735 004 001.



Albumul byron - "Melancolic" cuprinde 18 piese noi pe care le-ați auzit în serialul Hbo "Rămâi cu mine" cum ar fi Melancolic (piesa de generic), Masă pentru doi, Xx sau 1, 2, 3.

Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 și s-au desfășurat la București în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea Hbo, byron au colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs.

Ascultă noul single byron - "Masă pentru doi" pe Deezer!
http://www.deezer.com/album/7690825



byron sunt o trupă de rock alternativ/progresiv înființată în 2006 de către Dan Byron, fost membru în Kumm și Urma. De atunci au susținut nenumărate concerte în țară și în străinătate, au înregistrat 5 albume de studio, au lansat primul Dvd unplugged românesc ("Acoustic Drama"), au avut un concert difuzat pe Hbo România ("Live Underground" filmat în Salina Turda, disponibil și pe Dvd și Blu-ray) și, cel mai recent, au compus coloana sonoră a serialului Hbo "Rămâi cu mine".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top