Noutăți și comunicate

byron lanseaza noul album Eternal Return in Valhalla Pub din Bacau

28 noiembrie 2015
byron lanseaza noul album Eternal Return in Valhalla Pub din Bacau
Sâmbătă, 28 noiembrie 2015, sunteți așteptați în Valhalla Pub de la ora 21:00 la concertul de lansare a noului album de studio Eternal Return al trupei byron.



byron – Little by Little (official audio)
https://youtu.be/wgVp2L8d_7k



Albumul Eternal Return, lansat prin Universal Music Romania, a fost inregistrat vara aceasta la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind facut de Dan Georgescu si trupa byron la Premium Artist Studios in Bucuresti. Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de catre Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artisti precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro si altii.

Albumul este deja disponibil atat in format digital (download pe iTunes, Amazon mp3; streaming pe Deezer, Zonga, Spotify) cat si fizic (CD audio in librariile Carturesti, la comanda pe http://www.emag.ro si http://www.getmusic.ro). De asemenea, albumul este disponibil si in High Resolution Sound (24 bit / 96 kHz) pe Tidal, Qobuz si highresaudio.com, ascultatorii putand astfel avea o experienta mult superioara celei unui CD obisnuit (utilizand echipamente compatibile High Res precum castile Sony MDR1A si Walkman-ul NWZ-A15).



byron – The Sea (official video)
https://youtu.be/S_CjKDZ_u-o

byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe
http://www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top