Noutăți și comunicate

byron lanseaza noul album Eternal Return in The Note Pub din Timisoara

4 decembrie 2015
byron lanseaza noul album Eternal Return in The Note Pub din Timisoara
Vineri, 04 decembrie 2015, sunteți așteptați în The Note Pub de la ora 21:00 la concertul de lansare a noului album de studio Eternal Return al trupei byron.



byron – Little by Little (official audio)
https://youtu.be/wgVp2L8d_7k



Albumul Eternal Return, lansat prin Universal Music Romania, a fost inregistrat vara aceasta la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind facut de Dan Georgescu si trupa byron la Premium Artist Studios in Bucuresti. Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de catre Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artisti precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro si altii.

Albumul este deja disponibil atat in format digital (download pe iTunes, Amazon mp3; streaming pe Deezer, Zonga, Spotify) cat si fizic (CD audio in librariile Carturesti, la comanda pe http://www.emag.ro si http://www.getmusic.ro). De asemenea, albumul este disponibil si in High Resolution Sound (24 bit / 96 kHz) pe Tidal, Qobuz si highresaudio.com, ascultatorii putand astfel avea o experienta mult superioara celei unui CD obisnuit (utilizand echipamente compatibile High Res precum castile Sony MDR1A si Walkman-ul NWZ-A15).



byron – The Sea (official video)
https://youtu.be/S_CjKDZ_u-o

byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe
http://www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top