Noutăți și comunicate

byron in Club Control - concert aniversar 11 ani

30 noiembrie 2017
byron in Club Control - concert aniversar 11 ani
Joi, 30 noiembrie 2017, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert al trupei byron în Club Control.



Trupa byron va celebra 11 ani de activitate efervescentă printr-un concert pe scena clubului Control, în cadrul seriei BT Live. Dimitri's Bats, o trupă fresh, aflată la început de drum, va prelua ștafeta și va concerta în deschiderea evenimentului „powered by Banca Transilvania”.

Facebook event https://www.facebook.com/events/1696360083708621/
Open doors: 20:30h.
Biletele sunt disponibile în avans la prețul de 20 lei pe https://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-byron-dimitri-s-bats-at-control-club și vor costa 25 lei la intrare, în seara evenimentului.



După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania și Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

http://www.facebook.com/BancaTransilvania
http://www.bancatransilvania.ro




byron s-au înființat în 2006, cântă rock cu influențe diverse și au lansat până acum 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

În prezent promovează cel mai nou disc, „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.




Dimitri's Bats au iesit pentru prima oara la lumina pe data de 8 iulie 2017, debutand in cadrul festivalului “The Fresh In The Garden”. In luna Septembrie au lansat primul single intitulat “Cold”, un fel de vestitor al toamnei, acompaniat de videoclip.

Membrii trupei sunt Radu Osaciuc, Marius Acsintoaie, Cristian Drimba, Andrei Dragusanu si Andrei Costache, iar genul abordat este alternative cu influente electro-pop.

In acest moment, baietii lucreaza la primul lor album de studio, care va fi lansat in primavara anului viitor.

http://www.facebook.com/dimitrisbatsofficial/
http://www.instagram.com/dimitrisbatsofficial/



Parteneri media: HitMusic Channel, Music Channel, Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Arte și Meserii, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro






Evenimente recomandate

Top