„Black Thursday” la magazinul BILETOO din Unirea

4 aprilie 2012
In urma cu mai bine de un an, sistemul de ticketing BILETOO aducea pe piata de profil din Romania un program numit "Promotia Saptamanii", program ce aducea saptamanal reduceri la unul din evenimentele aflate la vanzare. Din pacate pentru consumatorii de spectacole din Romania, a venit momentul ca acest program sa se incheie. Si cum o veste proasta ar trebui insotita de fiecare data de o veste buna, inchiderea programului "Promotia Saptamanii" se va face joi 5 Aprilie 2012 cu o mega promotie care va tine 24 de ore: 30% reducere la toate biletele si abonamentele de la 8 evenimente: Pasarea Colibri, Jose Carreras, Tribut Elvis Presley, Festivalul OST FEST, Julio Iglesias, Gala Stand-up Comedy, Lord Of The Dance si Salvatore Adamo.

"Black Thursday", sau ultima zi de promotie a retelei de ticketing BILETOO se va desfasura pe data de 5 aprilie, in intervalul orar 00.00-24.00, iar reducerea de 30% la cele 8 evenimente mentionate mai sus va fi disponibila doar in Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si online pe http://www.BILETOO.ro.

Asadar, oricine cumpara joi, 5 aprilie 2012, din magazinul BILETOO din Unirea sau online de pe BILETOO.RO un bilet la unul dintre spectacolele: Pasarea Colibri (26 aprilie 2012, Hard Rock Cafe), Jose Carreras (25 mai, Sala Palatului), Tribut Elvis Presley (11 mai 2012, Hard Rock Cafe), Festivalul OST FEST (15-17 iunie 2012, Romexpo), Julio Iglesias (30 iunie, Zone Arena), Gala Stand-up Comedy (18 mai, Palatul National al Copiilor), Lord Of The Dance (13 octombrie, Sala Palatului) si Salvatore Adamo (18 decembrie, Sala Palatului), beneficiaza de reducerea de 30%, valabila la toate categoriile de pret aflate la vanzare!

"Black Thursday" este o promotie a sistemului de ticketing BILETOO, in colaborare cu organizatorii evenimentelor implicate in promotie si se va desfasura doar pe data de 5 aprilie 2012! Aceasta promotie va inchide programul lansat in februarie 2011 - "Promotia Saptamanii".