Biletele promotionale la concertul Machine Head

28 aprilie 2015
Feedback-ul pentru concertul Machine Head din Romania, de pe data de 23 septembrie 2015, de la Arenele Romane din Bucuresti, a fost foarte bun, dovada ca cele 100 de bilete la pretul de 69 de lei, disponibile prin Pay Pal, au fost epuizate in doar doua zile.

Datorita reactiei bune pe care a avut-o publicul la eveniment, fanii adevarati mai au ocazia sa isi cumpere bilete la acest pret, de la sediul Maximum Rock din Bucuresti, de pe strada Traian Demetrescu nr. 9, sector 3, dar si via Pay Pal.

Urmatoarele 300 de bilete la concert au fost puse in vanzare prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe http://www.eventim.ro) astazi si sunt disponibile la pretul de 89 de lei. Dupa epuizarea acestora, se va trece la o noua schema de pret.



Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial sustinut de grup pentru promovarea discului "Bloodstone & Diamonds", lansat in 2014 si este un eveniment marca Promusic Events si Maximum Rock. Show-ul este unul deosebit deoarece va dura 2 ora jumatate si va prezenta publicului un setlist vast, cu care fanii nu vor mai avea ocazia sa se intalneasca.
28 aprilie 2015

Pachet special de abonamente la Romanian Rock Meeting si Maximum Rock Festival

Anul 2015 este unul foarte bogat in evenimente rock! Deoarece este dificil pentru fani sa isi procure bilete la toate...