Backyard Acoustic Season continua cu concertele Robin and the Backstabbers pe 17 august la Verde Stop in Bucuresti si pe 18 august la Jardin Tmisoara

17 - 18 august 2017
Joi, 17 august 2017 si vineri, 18 august 2017, sunteti invitati la concertele Robin and the Backstabbers de la Verde Stop in Bucuresti (str. Barbu Vacarescu nr. 162-164) si respectiv de la Timisoara pe terasa Jardin, in cadrul seriei Backyard Acoustic Season.



Robin and the Backstabbers- Sat dupa sat

https://www.youtube.com/watch?v=VSSN9nv5sxo

Robin and the Backstabbers este o trupa romaneasca de rock formata in 2010 la initiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii isi descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu un album de debut ce s-a bucurat de un succes fulgerator, cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla, Robin and the Backstabbers au devenit rapid una dintre cele mai cautate si mai apreciate trupe indie/rock din tara.


Mult asteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat in primavara anului 2015. Pentru intreaga campanie de lansare, sustinuta de videoclipuri precum „Arhanghel’sk” si „Muzica in cantece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards 2015.

Robin and the Backstabbers- Soare cu dinti

https://www.youtube.com/watch?v=P8MdHqSTisU

Backyard Acoustic Season te asteapta din doua in doua saptamani la Bucuresti (la Verde Stop Arena) si la Timisoara la Jardin! Hai cu patura de picnic si bucura-te de o seara la umbra si racoare, cu mancare delicioasa, bere rece si muzica live excelenta!


Biletele pentru concerte sunt deja disponibile pe http://www.iabilet.ro si costa 30 de lei in avans si 40 de lei in seara concertului la intrare: http://acousticseason.overground.ro/