Noutăți și comunicate

ARTmania Evenings 2021 - program, activitati alternative si reguli de acces

20 iulie 2021
ARTmania Evenings 2021 - program, activitati alternative si reguli de acces
Va reamintim ca in perioada 23-25 iulie 2021, clubul Quantic va gazdui ARTmania Evenings, un eveniment plin de muzica live si activitati alternative pentru iubitorii de muzica de toate varstele.

Program ARTmania Evenings 2021





La ARTmania Evenings, participantii mici si mari se vor putea implica gratuit intr-o serie de activitati alternative pregatite pentru a le oferi un mod interesant si interactiv de petrecere a orelor de dinaintea sau dintre concerte.

Astfel, pe 23-25 iulie, la Quantic Club, in afara show-urilor Am Fost La Munte Si Mi-a Placut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer - A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine si White Walls, fanii vor avea parte de o atmosfera de festival imbogatita de:

Lounge dedicat lecturii si targ de viniluri si CD-uri, powered by Carturesti

Pasionatii de lectura si de muzica sunt asteptati cu o selectie de carti din zona muzicala, alaturi de titluri bestseller si de carti pentru copii, imbogatite de o oferta variata de viniluri si CD-uri cu care sa-si completeze colectiile.

Atelier de lectura pentru cei mici

In lounge-ul Carturesti, cei mici sunt asteptati la doua sesiuni de lectura special gandite pentru a-i conduce pe taramurile povestilor si ale imaginatiei cu ajutorul a doua titluri foarte indragite de pitici: „Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilariei” si „Tup – imposibil e doar un cuvant”.

Atelier de origami

In cadrul atelierelor de origami, tinerii participanti vor afla de la membri ai echipei Carturesti care au studiat japoneza ce inseamna „origami” si cum a aparut aceasta arta, vor invata cum sa faca flori, animale precum cocori, iepuri sau broscute si cum sa aduca la viata personajele din cartile care vor fi citite in cadrul sesiunilor de lectura.

Teatru

Pasionatii de teatru vor avea ocazia sa vizioneze piesa „Intai, saruta-ma”, un spectacol de Bogdan Gagu, adus si jucat de Teatru sub luna. Piesa, care conduce audienta pe un drum plin de suisuri si coborasuri la nivel afectiv.

Despre piesa: aparent duce o viata banala, incearca sa isi aranjeze viitorul pentru a deveni cel mai bun avocat. Prietenul lui cel mai bun il sustine dar isi doreste ca acesta sa intalneasca o fata, sa se aseze la casa lui. Totul se schimba cand in viata lui apare vecina de la doi, care ii arata cum sa iubeasca. Dar, cum orice poveste nu poate fi doar banala, finalul ne dezvaluie ce se ascunde in spatele unei drame din trecut. Spectacolul este o incursiune intima prezentand comic iubirea si subliniind importanta pierderii cuiva drag.

Teatru de papusi interactiv pentru pitici

Copiii vor intra in lumea magica a povestilor cu ajutorul pieselor de teatru educative si interactive „Scufita Rosie” si „O lume cu fire”, piese cu papusi, marionete, mascote si actori, scrise, regizate si adaptate special pentru cei mici de trupa ANIMIS.

Teatru de improvizatie cu Urban Impro

Publicul ARTmania Evenings se va distra cu numere interactive si momente comice marca Urban Impro - mai mult decat o trupa de improvizatie, este chef de viata si distractie.

Mechandise la ARTmania shop

Fanii interesati de intregirea colectiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania in care vor gasi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.



Abonamentele ARTmania Evenings pot fi achizitionate de pe artmaniafestival.ro la pretul de 150 de lei/ buc., pentru acest eveniment, in prezent, mai sunt disponibile doar 100 de buc. De asemenea, de pe artmaniafestival.ro pot fi luate si bilete pe zi, la pretul de 70 lei/ buc., fiind disponibile 200 de buc. per zi de eveniment.


REGULI DE ACCES la „ARTmania Evenings” pentru publicul larg

Acces

Pentru a putea intra in spatiul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participantii trebuie sa prezinte in zona de acces un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment, alaturi de un act de identitate si de unul dintre documentele de mai jos:

  • Certificat de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • Test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARSCoV-2 cu rezultat negativ a carui valabilitate sa nu depaseasca 72 de ore de la momentul testarii
  • Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore inaintea venirii la evenimentul ARTmania Evenings (sunt valide doar testele prelucrate de catre laboratoare de analize medicale acreditate)
  • un buletin/ carte de identitate prin care sa poata fi dovedita apartenenta dovezii de vaccinare/ testului.
De asemenea, persoanele care doresc sa participe la eveniment, dar nu au reusit inca sa se testeze, vor avea posibilitatea la Quantic Pub de a-si face cate un test rapid realizat de personal specializat, test in valoare de 30 de lei/ buc.

Acele persoane care vor primi rezultat negativ pentru testul rapid (dovada faptului ca sunt sanatoase) vor putea apoi intra in perimetrul evenimentului daca au abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

Testarea pentru accesul la ARTmania Evenings poate fi realizata la Quantic Pub vineri (9:00 - 18:00), sambata (12:00 - 18:00) si duminica (12:00 - 18:00).

Participantii cu varste de pana la 18 ani impliniti pot intra la eveniment doar in baza unui bilet si purtarii unei masti de protectie, fara a fi nevoie de vreo dovada medicala (vaccinare, testare, anticorpi), potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021

Accesul copiilor cu varste mai mici de 12 ani impliniti este gratuit daca sunt insotiti de un adult cu un abonament/ bilet valid si cu o copie a unui act doveditor a varstei copilului. Parintii sau insotitorii au raspunderea pentru siguranta copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandata purtarea castilor de protectie sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.

Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care in spatiul rezervat evenimentului ARTmania Evenings este interzis accesul cu carucioare pentru copii.

Accesul tinerilor participanti cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani se realizeaza in baza unui bilet valid si este permis doar daca sunt insotiti de o persoana adulta cu un bilet valid.

Regulamentul complet al evenimentului poate fi consultat accesand https://artmaniafestival.ro/ro/regulament-artmania-evenings.html



Despre ARTmania:

ARTmania Festival, primul festival romanesc care a dezvoltat in Romania ideea de imbinare dintre arta si divertisment („entertainment”), este o platforma dedicata promovarii tuturor formelor de expresie artistica inspirate din cultura rock.

De-a lungul editiilor sale, ARTmania s-a consacrat drept principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Insa, ARTmania Festival nu inseamna doar concerte ale unor mari formatii internationale si locale. Muzica este componenta de baza de la care a pornit totul, insa, reprezinta doar o parte din experienta pe care festivalul a dorit sa o ofere iubitorilor de arta din Romania si din strainatate.

Inca de la inceputuri, ARTmania a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere publicului cat mai multe evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film. Acest spatiu comun de intalnire al artistilor si publicului la nivelul sunetului, culorilor, imaginilor sau literelor, gazduit de Piata si de cetatea medievala, creeaza spatiul de poveste si magia care reprezinta, in esenta, spiritului festivalului.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania si una dintre marcile cu cea mai indelungata traditie de pe scena culturala regionala, ARTmania si-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept indraznet si al unui ambient special: Piata Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetati medievale din Estul Europei.

ARTmania exploreaza mereu drumuri noi, capitalizand experienta editiilor anterioare, cand pe scena festivalului au urcat o serie de trupe importante, de la Steven Wilson, Serj Tankian si Devin Townsend, la Die Toten Hosen, Nightwish, Within Temptation, HIM, Tarja Turunen, The Gathering, The Sisters of Mercy, Lacuna Coil, Helloween, Lacrimosa, Poets of the Fall sau Deine Lakaien, printre multi altii.

Despre Carturesti:

Carturesti este prima librarie-concept din Romania, deschisa la finalul lui 2000 si dedicata unei noi experiente de cumparare si promovare a cartii si a produselor culturale. Devenit cel mai important lant de librarii de pe piata din Romania, Carturesti are in prezent 38 de spatii care redefinesc ideea de librarie. Printre librariile flagship ale brandului se numara Carturesti Carusel, inclusa in topul The Telegraph al celor mai frumoase librarii din lume, Carturesti Verona, cel mai mare spatiu dedicat lecturii si ofertei de carte din Bucuresti sau Carturesti Modul, o librarie de cultura vizuala care aduce in plus o gradina interioara, o galerie de arta contemporana si o cafenea.

Despre Teatru sub Luna:

Singurul festival de teatru independent in aer liber din tara, Teatru sub luna aduce pe scena spectacole de teatru independent, show-uri de improvizatie, concerte de jazz, caffe-concert sau rock acustic, expozitii de fotografie, pictura, costume, instalatii video si sculpturi din lemn si fier.
#teatrusubluna este organizat de InDArt - singurul brand multicultural din tara, avand proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzica, Pictura si Fotografie. Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt si promoveaza arta urbana in aer liber, sustinand prin prnoiectul "Alege-ti Povestea" tinerii artisti aflati la inceput de drum.

Despre trupa ANIMIS:

ANIMIS este o trupa de teatru particulara formata din actori profesionisti, absolventi ai Universitatii nationale de teatru si cinematografie Bucuresti,sectia Teatru si papusi-marionete. De-a lungul celor 8 ani de cariera, trupa ANIMIS a pus in scena numeroase spectacole de animatie muzicale, educative si interactive animate de papusi, marionete, mascote si actori, piese scrise, regizate si adaptate special pentru cei mici.


Evenimente recomandate

Top