Agent Cooper vor canta in deschiderea Tony MacAlpine la Bucuresti

9 ianuarie 2012
Formatia ce va deschide concertul Tony MacAlpine din Bucuresti se numeste Agent Cooper. Evenimentul va avea loc in Club The Silver Church pe data de 5 marie 2012, si va avea loc incepand cu ora 20:00.

Pretul unui bilet este de 60 lei. Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului si online pe eventim.ro.
Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 19.00.

Tony MacAlpine a inclus si Romania pe harta turneului sau de promovare- "Dream mechanism tour 2012". Astfel, renumitul chitarist va sustine un concert incendiar in data de 5 martie 2012, in club The Silver Church, incepand cu ora 20:00.

Trupa care va deschide concertul este Agent Cooper. Agent Cooper este o formatie de rock progresiv care a luat nastere in anul 1998, in Atlanta. De-a lugul timpului, au scos doua albume si au urcat pe aceeasi scena cu Fozzy, Stuck Mojo si Rich Ward. Membrii formatiei sunt: Doug Busbee, Eric Frampton, Sean Delson, Mike Martin and Ganesh Giri Jaya. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al chitaristului, intitulat "Tony MacAlpine", care a fost lansat in data de 21 iunie 2011. Revista Premier Guitar a declarat ca acesta este "unul din cele mai bune albume instrumentale ale anului". Tony MacAlpine va canta alaturi de formatia sa formata din: Aquiles Priester- tobe, Bjorn Englen- bass si Nili Brosh- chitara.

Un concert organizat de Phoenix Entertainment.

Mai multe informatii despre Agent Cooper:
http://AgentCooper.com/
http://AgentCoopermusic.wordpress.com/
http://www.youtube.com/AgentCooperband