Noutăți și comunicate

Zdob si Zdub confirmati la festivalul Shine 2015

29 martie 2015
Zdob si Zdub confirmati la festivalul Shine 2015
Intre 4 - 5 iulie 2015 la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic va invita la a doua editie a festivalului Shine care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger si pe cea mai iubita trupa de poprock din tara, Vama. Este momentul ca organizatorii sa anunte inca un nume mare pe afis, este vorba de moldovenii de la Zdob si Zdub care anul acesta vor sustine o serie de concerte aniversare: "Zdob si Zdub - 20 de ani".



Infiintata acum 20 de ani, Zdob si Zdub are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii. Cel mai recent album, "Basta Mafia", lansat oficial in 2013 la Hard Rock Cafe tot de catre Bestmusic, este rodul unei munci de aproape doi ani, lansare incununata apoi de o gramada de concerte in tara si strainatate.

Din pacate englezii de la The Orb ne vor vizita la toamna, trupa fiind nevoita sa isi amane concertele din Europa datorita unui turneu in Japonia.

Alte trupe confirmate pe afisul festivalului sunt: Coma, Grimus, Suie Paparude, Roadkill Soda si Toulouse Lautrec, multe altele urmand a fi anuntate in curand.



Abonamentele de doua zile pentru Shine sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.myticket.ro respectiv http://www.eventim.ro

  • 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 martie
  • 44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
  • 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile

Puncte fizice de vanzare pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Magazinele Diverta

si in reteaua Eventim din toata tara (Magazinele Vodafone, Orange, Humanitas, Domo, Carturesti, Sala Palatului, Germanos)



Facebook event: http://www.facebook.com/events/208220042697604
Multe alte trupe vor fi anuntate in curand pe afis!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top