Noutăți și comunicate

Zakk Wylde si Brian Fair va invita la Metal All Stars

17 decembrie 2013
Zakk Wylde si Brian Fair va invita la Metal All Stars
Metal All Stars este cel mai așteptat show de muzică rock de anul viitor, un mini-festival care va reuni nume legendare, autoare ale unor contribuții incontestabile în muzică. Evenimentul va fi găzduit de Pavilionul Central Romexpo și va avea loc pe 24 martie 2013. Publicul va putea fi martorul unui moment unic în istoria evenimentelor live din România: Phil Anselmo (Pantera), Zakk Wylde (Black Label Society, ex-Ozzy Osbourne), Max Cavalera (ex-Sepultura, Soulfly), Joey Belladonna (Anthrax), Udo Dirkschneider (ex-Accept, UDO), Cronos (Venom), Nick Menza (ex-Megadeth), Rob Blasko (Ozzy Osbourne), Ross the Boss (Manowar), Jon Donais (Anthrax), Aaron Rossi (Ministry, Prong), Jesse Bilson, Jasin Todd (Shinedown), Brian Fair și Matt Bachand (Shadows Fall) vor urca pe aceeași scenă și vor oferi 4 ore de show exploziv.

Zakk Wylde și Brian Fair au realizat fiecare câte un ID video în care salută fanii din România și îi invită să trăiască experiența Metal All Stars alături de cele mai mari staruri ale muzicii rock și metal. Puteți urmări filmarea aici
http://www.youtube.com/watch?v=qVm6LK67wmk&feature=youtu.be



2-Zakk_Wylde_si_Brian_Fair_va_in_URfXQ0CDI.JPGZakk Wylde este unul dintre cei mai buni chitariști din lume, fiind membru fondator al formației de heavy metal Black Label Society și fost chitarist în trupa lui Ozzy Osbourne.

Zakk este recunoscut și ca un foarte bun vocalist, având un timbru inconfundabil. În urmă cu câteva luni, se preconiza și o reuniune a celor de la Pantera, urmând ca Zakk să îl înlocuiască la chitară pe bunul său prieten Dimebag Darrel.

Acest proiect nu s-a mai concretizat, însă la Metal All Stars, fanii vor putea vedea cum ar fi sunat această reuniune, datorită lui Zakk și lui Phil Anselmo, care vor oferi un moment mult așteptat, interpretând împreună piese Pantera.

Un alt muzician de top ce se alătură proiectului Metal All Stars este vocalistul Brian Fair. Începand cu anul 2000, Brian s-a alaturat celor de la Shadows Fall cu care a repurtat un adevărat succes, culminând cu 2 nominalizări la premiile Grammy pentru piesele "What drives the weak" și "Redemption". Muzica Shadows Fall va fi reprezentată la Metal All Stars nu doar de Brian Fair, ci și de chitaristul Matt Bachand.
3-Zakk_Wylde_si_Brian_Fair_va_in_F5a6FuH5.jpg

Metal All Stars, cel mai mare eveniment de muzica rock din 2014, se va desfășura sub forma unui festival: fiecare solist vocal va interpreta, acompaniat de către ceilalți instrumentiști colosali, câte un set de piese consacrate ale trupelor din care provin. Așadar, fanii se vor putea dezlănțui pe ritmurile unor trupe ca Pantera, Anthrax, Sepultura, Accept, Shadows Fall și multe altele. În plus, nu vor lipsi elementele surpriză, pe care orice fan al muzicii rock le va savura din plin.

Organizatorii reamintesc fanilor că își pot procura bilete la un preț redus până la data de 31 decembrie.

Biletele se pot cumpăra din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Germanos, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro, la următoarele prețuri:

  • până la 31 decembrie 2013: 130 de lei (Normal Circle), 160 de lei (Golden Circle), 300 de lei (cu loc);
  • în perioada 1 ianuarie - 23 martie: 140 de lei (Normal Circle), 175 de lei (Golden Circle), 330 de lei (cu loc);
  • în ziua concertului: 150 de lei (Normal Circle), 185 de lei (Golden Circle), 350 de lei (cu loc).
Eveniment recomandat de Rock FM, Coca-Cola și Ciuc Music.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top